Notícies
 Tornar

Publiquem les aportacions i el projecte presentat a l'AGO

23.01.23

Tot seguint el calendari de l'Assemblea General Ordinària (AGO), publiquem les esmenes, dubtes i/o propostes dels Centres i Clubs d'Esplai del Moviment, vinculades a l'ordre del dia i el posicionament per part del Consell Directiu.

L'òrgan de govern del MCECC ha valorat un total de 13 aportacions -entre esmenes, dubtes i propostes- que es van presentar entre el 28 de desembre del 2022 i el 18 de gener d'aquest any. Els membres del Consell Directiu, que es van reunir el 18 de gener, van valorar totes les aportacions rebudes. Així doncs, els consellers han aclarit dubtes i han deliberat resposta a les esmenes que han anat arribant durant el procés previ a l'AGO d'aquest dissabte, 28 de gener. Tot plegat, està recollit en el document que cal revisar abans de l'Assemblea.

Mitjançant el següent enllaç podeu consultar el fitxer amb totes les aportacions que s'han rebut dins del termini establert i les valoracions que n'ha fet el Consell Directiu. Dites consideracions estan organitzades segons els documents o punts als quals fan referència.

És especialment rellevant que els equips de responsables que assistiu a l'AGO del 28 de gener al Teatre Modern del Prat de Llobregat (plaça de la Vila, 5) conegueu el contingut d'aquest document per saber què es votarà durant l'Assemblea.

El Consell Directiu agraeix les aportacions rebudes. Si encara no ho heu fet, reviseu les últimes indicacions abans d'arribar al municipi del Baix Llobregat. Us hi esperem!

Coneixem els projecte presentat

Pau Pujol, membre del Consell Directiu, i Arnau Lonca, promotor de les Zones 11, 12, 13 i 15 presenten conjuntament, de cara a l'AGO, un projecte: Curs d'excursionisme per a Esplais del MCECC.

La proposta té per objectiu oferir "un espai formatiu i d'aprofundiment exclusivament en matèria d'excursionisme, donant les eines necessàries per a totes aquelles monitores i monitors que vulguin descobrir i iniciar-se o ampliar coneixement sobre l'activitat i fer-la realitat al seu Esplai". 

Construïm junts i juntes el Moviment!