Notícies
 Tornar
  • Presentem la documentació de l'Assemblea!

Presentem la documentació de l'Assemblea!

11.01.23

L'Assemblea General Ordinària se celebra el 28 de gener al Teatre Modern del Prat de Llobregat. Per continuar preparant aquesta jornada, quatre membres del Consell Directiu presenten la documentació amb un nou format, tant a Twitter com a Instagram.

Pau Pujol -membre de la conselleria de Territorialitat i referent en l'Àmbit d'Animació de la Fe i Comunicació, així com de Zona 15- presenta la Memòria del 2022, en la qual es recull tota la feina feta durant el període anterior.

Txell Cots -membre de la conselleria d'Inclusió, Relacions Institucionals i de Formació i referent de Zona 07-, al seu torn, ens aproxima, conjuntament amb Arnau Solé -membre de la conselleria de Territorialitat i referent de Territori-Tarragona-, al Pla d'Accions del 2023.

Adrià Godia -membre de la conselleria de Formació i Territorialitat i referent de Territori-Lleida- introdueix l'Informe Econòmic, que inclou l'estat de comptes de l'exercici anterior i el pressupost de l'any següent.

Recordem la importància de treballar els documents de l'AGO amb tot l'equip que forma part del Centre o Club d'Esplai. Conèixer les línies de treball i els recursos amb els quals comptem al Moviment per al 2023 permet poder seguir el fil de l'Assemblea en tot moment, tot facilitant la participació activa per modificar, afegir i/o suprimir aspectes i matisos que es considerin convenients.

Així doncs, el debat en el si de l'Esplai serveix per conèixer de quina federació formem part i què ens aporta ser del Moviment. Així doncs, preparar l'AGO és d'utilitat, també, per saber quines eines ens pot facilitar el MCECC, a on es destinen els recursos econòmics del Moviment i qui encapçala els òrgans de govern, entre altres qüestions.

👉 També, recordeu que el període d'esmenes està obert i podeu fer arribar dubtes i propostes a través del formulari que trobareu al web de l'AGO.

Construïm junts i juntes el Moviment!