Notícies
 Tornar

Darrers dies per optar als Ajuts Extraordinaris i Beques

22.02.23

Dimecres 22 de febrer, es va obrir el termini per als Ajuts Extraordinaris de Febrer de 2023, així com a les Beques per Activitats Esporàdiques del 2n i 3r trimestre del curs 2022-2023.

A ambdues convocatòries hi poden optar els Centres i Clubs d'Esplai federats al Moviment, i el termini finalitza el pròxim dimecres 22 de març!

Convocatòria dels Ajuts Extraordinaris

La convocatòria dels Ajuts Extraordinaris s'adreça a finançar el cost de les activitats i projectes innovadors i amb caràcter extraordinari, i cal sol·licitar-los mitjançant el mòdul d'ajuts del programa Gesplai. Podeu consultar les bases reguladores en el següent enllaç.

Calendari dels Ajuts Extraordinaris

Pel que fa al calendari, des del 22 de febrer i fins al dimecres 22 de març, els Centres i/o Clubs d'Esplai preparen i lliuren les sol·licituds. Del 23 de març al 7 d'abril tindrà lloc la revisió de les sol·licituds presentades, i a partir del 19 d'abril (aproximadament) s'anirà comunicant la resolució dels ajuts als centres. El 30 de juny finalitza el període de justificació de l'ajut.

Convocatòria de Beques per Activitats Esporàdiques del 2n i 3r trimestre

Referent a les Beques per Activitats Esporàdiques del 2n i 3r trimestre d'aquest curs, la convocatòria està adreçada a finançar el cost de les activitats -sortides, excursions, activitats de vacances de Setmana Santa, etcètera- dels infants, adolescents i joves en situació de vulnerabilitat, amb l'objectiu que les activitats de lleure siguin accessibles per a tothom. Podeu consultar les bases reguladores en aquest document.

Calendari de les Beques per Activitats Esporàdiques del 2n i 3r trimestre

Seguint la mateixa temporització que en el cas dels Ajuts Extraordinaris, s'inicia el termini perquè Centres i/o Clubs d'Esplai preparen i lliuren les sol·licituds. Aquesta fase estarà oberta fins al 22 de març, moment a partir del qual es farà la respectiva revisió de les propostes presentades -fins al 7 d'abril-. A partir del 19 d'abril, orientativament, es traslladarà la resolució de les beques als centres, i fins al 30 de juny tindrà lloc el període de justificació.