Notícies
 Tornar
  • Participa en la quarta edició dels premis InnovAct!

Participa en la quarta edició dels premis InnovAct!

10.11.22

Enguany se celebra la quarta edició dels premis InnovAct, que tenen per objectiu impulsar les activitats més innovadores dels Centres i Clubs d'Esplai del Moviment.

Després de les tres primeres edicions, torna aquest concurs. Com sabeu, els guardons s'atorguen durant l'Assemblea General Ordinària (AGO).

Quatre premis

El jurat està format per persones expertes de les diferents fundacions del Moviment. El jurat escull tres dels quatre premis. L'últim guardó és elegit pel públic

Retrospectiva

En les darreres edicions, diversos esplais del Moviment van presentar activitats diferents: jocs innovadors per gaudir amb les famílies, adaptacions actuals d'activitats tradicionals i dinàmiques que incorporaven noves tecnologies, entre altres exemples.

Ara ha arribat el moment de donar forma a propostes noves que contribueixin a la tasca educativa des dels seus objectius, materials o bé metodologia emprada, tot tenint en compte anàlisis, reflexions i tendències vigents.

Com participar?

Els Centres i Clubs d'Esplai del Moviment interessats a participar poden presentar una activitat seguint les indicacions de les bases del concurs. El termini finalitza el 17 de desembre a les 23.59 h.