Activitats, accions i iniciatives
 Tornar a activitats

Concurs d'Activitats Innovadores

General

10.11.22 / Afegir a Google Calendar

Benvinguts/es a la quarta edició del concurs InnovAct

Ja podeu presentar la vostra candidatura al concurs impulsat pel MCECC que premia les activitats més innovadores dels esplais del Moviment.

Una activitat innovadora pot ser aquella que millori la tasca educativa basant-se en estudis, reflexions i/o tendències que difereixin de la tradició, ja sigui per elements com la metodologia i organització utilitzades, els objectius i finalitats, l’ús de materials, els espais i recursos, l’avaluació establerta, els destinataris, el tracte amb els infants, o bé la documentació emprada, per exemple.

BASES

Participació

La convocatòria és per a tots els Centres i Clubs d’Esplai, Grups i Casals federats al MCECC. La participació és gratuïta i la presentació al concurs és com a Centre o Club d’Esplai -no a títol individual-.

Format de presentació

Es poden presentar fins a un màxim de 3 activitats per entitat, sempre que siguin substancialment diferents entre elles. Per a cada activitat s’entrega:

  • Fitxa escrita: en format PDF i amb una extensió màxima de 5 pàgines per activitat. Cal que la fitxa inclogui els següents apartats: títol i subtítol, introducció, desenvolupament i avaluació. També s’afegirà una fitxa tècnica amb el nombre de participants per activitat i l’edat recomanada, objectius per als monitors/es i participants, espai, material (en cas que n’hi hagi) i temps aproximat de l'activitat.
  • Formulari d’inscripció: l’entitat respondrà el formulari habilitat per poder inscriure’s al concurs, en el qual adjuntarà les fitxes de les activitats proposades.

Premis

Es repartirà un total de 4 premis. Tres de les activitats guanyadores es trien sota el criteri del jurat. El quart premi el dona el públic

1r premi: Escape room valorada en 150 euros que pot ser bescanviable per un val a l'Abacus pel mateix valor.

2n premi: Sessió formativa del catàleg de formacions del MCECC per a l'equip educatiu del centre guanyador.

3r premi: Àpat a una casa de colònies de la fundació Pere Tarrés valorat en 100 euros.

Premi del públic: Lot de material fungible.

Termini

Les candidatures es podran presentar fins al 17 de desembre a les 23:59 hores.

Notificació dels premiats

La decisió final del jurat es dona a conèixer a l’Assemblea General Ordinària (AGO) del 2023. També es comunicarà per xarxes socials i al web del Moviment. La votació del premi popular es realitzarà a la mateixa AGO, on s’exposen breument les 5 activitats finalistes

Recull de les activitats

Amb les activitats finalistes, el MCECC elabora un centre de recursos a disposició de tots/es els monitors/es del Moviment. Així doncs, la participació en el concurs implica acceptar les bases i cedir els drets del recurs al MCECC-FPT i a la Revista Estris.