Notícies
 Tornar
  • Obren les inscripcions als cursos residencials d'estiu

Obren les inscripcions als cursos residencials d'estiu

04.05.22

Obren les inscripcions del curs de monitors/es i de directors/es d’aquest estiu, que organitza el MCECC i la Fundació Pere Tarrés. Durant més d'una setmana, teniu l'oportunitat de treure-us el títol oficial i, alhora, compartir experiències amb altres monitors i monitores del Moviment.

Aquests cursos s’imparteixen a les cases de colònies de La Ruca i La Sala. Durant aquest intensiu diferents formadors de Formació de la Fundació Pere Tarrés, la majoria amb experiència en centres del MCECC, preparen activitats i sessions formatives que es fan durant l’estada.

En el cas dels monitors/es, el curs compta amb deu dies de formació (del 21 al 30 d’agost a la casa de colònies) i les pràctiques. Els directors/es, per la seva banda, pujaran a la casa dos dies abans, per tal de completar les hores de formació que corresponen al curs.  

Consulteu tota la informació a la pàgina oficial del curs i preinscriviu-vos abans del 30 de maig a través del formulari que hi trobareu.