Notícies
 Tornar a Notícies
  • Acaba la segona fase del Pla d'Accions

Acaba la segona fase del Pla d'Accions

14.10.21

Acaba la segona fase de l'elaboració del Pla d'Accions de 2022. Els Centres i Clubs d'Esplai ja heu escollit quines propostes prioritzeu. Aquest pas és clau per a poder proposar un document que representi el millor possible la realitat dels esplais del Moviment.

Ara, és moment que el Consell Directiu redacti una proposta que es presentarà al proper CRT. Els integrants del Moviment podreu consultar tots els dubtes i fer les esmenes que considereu pertinents. Finalment, a l'Assemblea General Ordinaria (AGO), els responsables dels Esplais votareu la proposta que surti d'aquest procés, tenint els Centres i Clubs l'última paraula sobre el Pla d'Accions.

A l'AGO, el Consell Directiu també valorarà l'estat de les accions votades l'any passat i que van quedar recollides al Pla d'Accions d'enguany. El resum de l'any també queda recollit a la memòria anual del MCECC.