Notícies
 Tornar

Ajornada la Jornada de l'Àmbit Pedagògic sobre participació infantil i juvenil a l'esplai. Encara t'hi pots inscriure!

21.05.21

On anirem d'excursió? A què jugarem avui? Què farem per l'aniversari de l'esplai? Són preguntes que no només hauriem de contestar l'equip de monitors/es, sinó també els infants i joves dels nostres Centres i Clubs d'Esplai. 

Malgrat que inicialment estava prevista pel 30 de maig, finalment el proper 3 d'octubre, de 10h. a 12h., se celebrarà en format híbrid (telemàtic i presencial) la Jornada de l’Àmbit Pedagògic del MCECC sobre com treballar la participació infantil i juvenil a l'esplai, en el marc del treball de l’acció EG1 del pla d’accions 2021 del Moviment. 

Comptarem amb l’Ana Novella, professora a la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona (UB), que actualment forma part d’un grup d’investigació sobre Infància i Participació; la Mar Godó i en Pau Campderrós que ens donaran claus per aplicar a la realitat dels Centres i Clubs d’Esplai. Per acabar, es farà una petita dinàmica, a càrrec dels membres de l’Àmbit Pedagògic del MCECC, amb l’objectiu de poder exposar i recollir els vostres neguits per tal de donar-hi resposta a través del recurs que l'Àmbit elaborarà properament.

Abans de la Jornada 

Abans de participar de la jornada, et convidem a fer un petit test per conèixer en quin grau treballeu la participació infantil al vostre Centre o Club d’Esplai. Podeu fer-lo aquí

Inscripcions

En aquest enllaç, teniu tota la informació sobre la jornada i les inscripcions.