Notícies
 Tornar a Notícies

Segona càpsula per a treballar l’espiritualitat amb els monitors i monitores

06.05.21

Des de l’Àmbit de l’Animació de la Fe del MCECC s’ofereix als monitors i monitores dels centres i clubs d’esplai una sèrie de càpsules periòdiques pel treball de l’espiritualitat.

Les càpsules consten d’un total de tres parts:

  • Visualització d’un vídeo. El vídeo és una introducció a la temàtica que prepara per a la posterior reflexió.
  • Reflexió individual i amb l’equip. Es proposa un primer moment de reflexió individual seguit d’un moment de compartir amb l’equip de monitors i monitores del centre o club d’esplai i, si sorgeix, generar un debat.
  • Compartició de les reflexions i dubtes. Com a monitors i monitores ens enriquim compartint amb altres persones. Per fer-ho més enllà de l’equip s'ha obert un canal de Telegram al qual us convidem a unir-vos, que serà un espai comú entre totes les persones participants, on tothom qui vulgui pugui compartir les seves reflexions, experiències, dubtes o inquietuds que hagin sorgit a partir de la reflexió. 

Si algú vol aprofundir més en la temàtica també tindrà una o diverses propostes per poder-ho fer.

Càpsula 2 - L'amor i l'entrega, cabdalts a la vida

Aquesta segona càpsula està centrada en els valors de l'amor i l'entrega i les mil maneres que hi ha expressar-los en la nostra vida quotidiana. A continuació, podeu veure el vídeo per començar amb aquesta segona càpsula. 

Un cop hàgiu vist el vídeo, aquí teniu la resta de materials per dur a terme la reflexió individual i amb l’equip (en relació amb aquests valors i la idea de l'equip de monitors/es com a família). A més, també teniu materials per si algú vol aprofundir-hi més. I recordeu que, a través d'aquest enllaç, us podeu unir al canal de Telegram per compartir les vostres experiències al voltant de la iniciativa. Us hi esperem! 

I si no has vist la primera càpsula ('Jesús com a referent'), també pots accedir-hi a través d'aquest enllaç