Notícies
 Tornar

Càpsules per a treballar l’espiritualitat amb els monitors i monitores

22.03.21

Arriba el cinquè vídeo de la sèrie de càpsules periòdiques pel treball de l’espiritualitat que prepara l’Àmbit de l’Animació de la Fe del MCECC.

La feina feta queda emmarcada en l’acció PM1. Acompanyar els monitors i monitores del Moviment en el creixement personal i espiritual del Pla d’Accions 2021.

Les càpsules constaran d’un total de tres parts:

  • Visualització d’un vídeo. El vídeo és una introducció a la temàtica i alhora un contingut un xic més teòric que prepara per a la posterior reflexió.
  • Reflexió individual i amb l’equip. Es proposa un primer moment de reflexió individual seguit d’un moment de compartir amb l’equip de monitors i monitores del centre o club d’esplai i, si sorgeix, generar un debat.
  • Compartició de les reflexions i dubtes. Com a monitors i monitores ens enriquim compartint amb altres persones. Per fer-ho més enllà de l’equip s'ha obert un canal de Telegram al qual us convidem a unir-vos, que serà un espai comú entre totes les persones participants, on tothom qui vulgui pugui compartir les seves reflexions, experiències, dubtes o inquietuds que hagin sorgit a partir de la reflexió. 

Si algú vol aprofundir més en la temàtica també tindrà una o diverses propostes per poder-ho fer.

Càpsula 5 - Jesús com a referent

En aquesta càpsula se us proposa visualitzar el vídeo i pensar quantes vegades a l’esplai us heu trobat en aquesta situació. Quina és la vostra resposta davant la demanda dels infants? Sou els qui no escolten i imposen el que ja hi ha preparat o deixem espai a escoltar què desitgen els infants?

VÍDEO

Un cop hàgiu vist el vídeo, aquí teniu la resta de materials per dur a terme la reflexió individual i amb l’equip. I recordeu que, a través d'aquest enllaç, us podeu unir al canal de Telegram per compartir les vostres experiències al voltant de la iniciativa. Us hi esperem!