Notícies
 Tornar a Notícies
  • Convocat un nou CRT el 5 de juny
  • Comparteix a les xarxes socials

Convocat un nou CRT el 5 de juny

04.05.21

El proper Consell de Responsables Territorials del MCECC s'ha convocat pel pròxim dissabte 5 de juny, de 10h a 12:30h. Degut a la situació sanitària actual, el realitzarem de manera telemàtica a través de l'aplicació Zoom (des de les 9:50h ja podreu començar a accedir a la sala). 

A aquest CRT, esteu convocats/es els i les Responsables Territorials, el Consell Directiu i l'equip de promotor/es del MCECC i els Consiliaris de Zona i Territori. Entre altres coses, parlarem de les activitats d'Estiu 2021 i valorarem la Trobada de Monitors/es celebrada el passat mes de març i la TrocaJove (que se celebrarà el 15 de maig, en format semipresencial). També hi haurà un espai dedicat a la presentació del nou procés de selecció de responsables territorials (Acció XM2 del Pla d'Accions 2021 del MCECC), al treball de l'acció EP2 en relació amb treballar amb els Centres d'Esplai la importància de la natura i la muntanya i a valorar la tasca dels equips territorials. 

Per a participar, cal inscriure’s abans del 2 de juny.