Notícies
 Tornar
  • Reunió del Consell Directiu del MCECC: què s'ha parlat?
  • Comparteix a les xarxes socials

Reunió del Consell Directiu del MCECC: què s'ha parlat?

12.04.21

Aquest divendres, 9 d'abril, s'ha celebrat una nova reunió del Consell Directiu del MCECC, en format telemàtic.

Entre altres coses, s'ha valorat la Trobada de Monitors i Monitores que vam celebrar del 8 al 14 de març adaptant-la al format telemàtic degut a la situació sanitària actual i els Cursos Residencials de Setmana Santa, dels quals podeu veure un petit resum aquí. També s'ha fet un repàs de les activitats de Setmana Santa dels Centres i Clubs d'Esplai (aquí podeu veure algunes fotografies). 

A més, els membres del Consell Directiu van parlar sobre les formacions del pròxim Campus MCECC d'Estiu i sobre El Broll, la Trobada d'Equips del MCECC, que se celebrarà en els propers mesos. També es va fer el seguiment territorial i dels Centres i Clubs d'Esplai i es va treballar en les accions del Pla d'Accions. Per últim, es va tractar l’aprovació de les Beques i Ajuts extraordinaris del 2n i 3r Trimestre i les formacions per les Beques d’Estiu 2021.