Notícies
 Tornar

Gràcies per participar als Cursos Residencials de Setmana Santa del MCECC!

06.04.21

Gràcies a tots i totes les participants als Cursos Residencials de Setmana Santa del MCECC 2021. Voleu saber com ha anat? Mireu el vídeo resum i les fotografies. 

I és que malgrat les restriccions per la Covid-19, hem pogut dur-los a terme (seguint tots els protocols de seguretat) en ser una titulació oficial regulada per la Direcció General de Joventut. 

En aquesta edició dels Cursos Residencials de Setmana Santa del MCECC hem comptat amb dos grups pel Curs de Monitors/es i un grup pel Curs de Directors/es. Els dies 20 i 21 de març es van realitzar les tres primeres sessions formatives a Barcelona, tant pels dos cursos de monitors/es com pel curs de directors/es. La part residencial, a l’Alberg La Sala de la Pobla de Lillet, va ser del dissabte 27 de març al dijous 1 d’abril, també tant pels grups de monitors/es com de directors/es. A continuació, podeu veure un petit vídeo resum de l'experiència, així com consultar l'àlbum de fotografies aquí

Després d’aquesta primera part, els cursos continuaran a Barcelona amb quatre sessions els dies 10 i 11 d'abril (monitors/es) i set sessions el 10, 11, 17 i 18 d’abril (directors/es). Posteriorment, hi haurà una altra part residencial en una casa de colònies el 24 i 25 d’abril (només directors/es) i una part virtual a través de l’Aula Virtual del Curs per a monitors/es i directors/es.

Activitats dels Centres d'Esplai durant la Setmana Santa 2021

A banda dels cursos, Centres i Clubs d'Esplai del MCECC heu dut a terme altres activitats amb els vostres infants i joves (seguint sempre els protocols de seguretat contra la Covid-19) durant aquesta Setmana Santa 2021. En aquest enllaç, podeu veure algunes fotografies que ens han fet arribar des de l'Agrupament Esplai Santa Maria del Pi (Zona 01i06), el Centre d’Esplai La Gralla (Zona 04), el Centre d'Esplai La Branca (Zona 12), així com des d'altres Centres d'Esplai del Territori Lleida. Moltes gràcies!