Notícies
 Tornar a Notícies
  • Assemblea del Territori Lleida: què s'ha parlat?

Assemblea del Territori Lleida: què s'ha parlat?

09.04.21

Aquest dijous, 8 d'abril, s'ha celebrat l'Assemblea del Territori Lleida del MCECC. Entre altres coses, hem valorat el format excepcional d'enguany del Curs Brúixola, destinat a joves premonitors/es i que vam celebrar durant aquesta Setmana Santa. Si voleu saber com va anar, aquí podeu veure un recull de fotografies

D'altra banda, també hem parlat de les pròximes activitats al territori (com els Premis Panyoleta d'Or 2021), del curs de monitors/es de l'estiu o de la formació obligatòria per accedir al sistema de beques d'estiu. A més, s'ha comentat el tema dels relleus al Consell de Responsables Territorials (CRT) i la celebració del pròxim Sant Jordi.