Notícies
 Tornar

Encara et pots inscriure a la formació obligatòria per accedir al sistema de beques d'estiu

22.03.21

Ja s'apropa l'Estiu 2021 i cal anar preparant-lo per no perdre l'oportunitat de fer activitat amb els infants i joves!

Per això, un any més, el MCECC posa a disposició dels centres d'esplai la convocatòria de Beques per Activitats d'Estiu, que té per objectiu facilitar als infants, adolescents i joves la seva participació en activitats de lleure que es realitzen durant les vacances d'estiu.

En aquest enllaç, podeu consultar tota la informació i els passos (amb terminis) a seguir per poder accedir al sistema de beques. Un d'aquests passos implica fer les formacions obligatòries sobre el procés de beques. Cal recordar que malgrat que alguns centres d'esplai vau participar-hi l'any passat, també aquest any és obligatori fer-ho!

Per facilitar que tots els centres d'esplai pugueu participar en la formació, s'han programat diverses sessions (amb el mateix contingut). A banda d'explicar tècnicament com es fa la sol·licitud de les beques, entendre una renda o un RMI, en la formació es treballaran uns continguts que tenen per objectiu reflexionar sobre l'acció dels centres d'esplai vers la infància vulnerable i sobre com es pot fer front a aquestes situacions.

Enguany, degut a la situació sanitària actual, la formació es farà de manera telemàtica en les següents dates: 

  • F01 _ Divendres 16 d’abril a les 19.00h 
  • F02 _ Dissabte 17 d’abril a les 11.00h 
  • F03 _ Dilluns 19 d’abril a les 19.00h 
  • F04 _ Dimarts 20 d’abril a les 17.00h 
  • F05 _ Dijous 22 d’abril a les 19.00h 
  • F06 _ Diumenge 25 d’abril a les 18.00h
  • F07 _ Dilluns 26 d’abril a les 19.00h
  • F08 _ Dimecres 28 d’abril a les 11.00h

Inscripció