Notícies
 Tornar

Gràcies per participar a l’AGO!

30.01.21

Èxit de participació en l'Assemblea General Ordinària (AGO) del MCECC aquest 2021. Malgrat haver adaptat l'esdeveniment al format telemàtic per la situació sanitària actual, l'Assemblea d'enguany s'ha dut a terme amb tota la normalitat possible i els Centres i Clubs d'Esplai federats al Moviment heu pogut gaudir d'aquest exercici assembleari.

Us agraïm la vostra predisposició a decidir plegats i plegades el rumb que cal agafar per fer créixer el MCECC!

La trobada ha seguit l'esquema de les Assemblees presencials (els participants han pogut també intervenir en el moment que han demanat torn de paraula) i ha començat amb una pregària per continuar amb l’aprovació de l’Acta de la darrera AGO. Després, l’Assemblea ha aprovat la Memòria del MCECC corresponent a l’any 2020, tot reconeixent la gran tasca que s’ha realitzat durant l’any malgrat les circumstàncies actuals. També s'ha aprovat el Pla d’Accions 2021, el Calendari del proper any, la continuïtat del projecte gènere i, en matèria econòmica, el tancament del 2020 i el pressupost del 2021.

D'altra banda, s'han presentat les Trobades pel 2021: la Trobada de Monitors i Monitores serà en format telemàtic (amb una competició entre Centres durant la setmana del 8 al 13 de març i formacions el 14) i la TrocaJove serà el 15 de maig, en format semipresencial. Entre altres coses, també s'ha informat de la incorporació de Girona com a territori del MCECC, la Nit dels Animadors i Animadores de la Fe del pròxim 26 de febrer i el projecte #ITUQUEENPENSES, una eina útil perquè pugueu treballar algunes temàtiques que afecten i interpel·len els infants i joves d’avui des dels vostres Centres d’Esplai i que publicarem properament via xarxes socials.

A més, hem revelat els guanyadors de la segona edició del concurs Innovact per premiar activitats innovadores dels Centres i Clubs d'Esplai del Moviment. I, com ha dit el president del Moviment, Xavi Nus, per tancar l'Assemblea: "No perdeu la motivació i la força. El lleure és segur i necessari". Gràcies a tothom que l'ha fet possible i us esperem el pròxim any! A continuació, podeu veure un resum de l'Assemblea i les valoracions posteriors d'algunes participants: 

Canvis al Consell Directiu

En aquesta Assemblea, s'ha aprovat la incorporació de quatre nous membres al Consell DirectiuArnau Solé (Territori Tarragona), Eric Fernández (Territori Sant Feliu de Llobregat - Zona 08), Julia Florences (Territori Barcelona - Zona 07) i Josep Pla (Territori Solsona). També s'ha reelegit a Joan Morte (Territori Barcelona), a qui es va ratificar com a vicepresident del Moviment, Àlex Moreno (Territori Terrassa) i Txell Cots (Territori Barcelona ) i acomiadat als membres que no renoven al càrrec: Marc Olònia (Territori Solsona), Núria Carrión (Territori Sant Feliu de Llobregat) i Sílvia Sanz (Territori Barcelona). 

Després de finalitzar l'AGO, el nou Consell Directiu es va reunir per valorar-la, juntament amb altres temes rellevants pel Moviment que es van tractar durant l'Assemblea.