Notícies
 Tornar
  • Coneixeu els guanyadors del segon concurs Innovact!
  • Comparteix a les xarxes socials

Coneixeu els guanyadors del segon concurs Innovact!

01.02.21

A l'Assemblea General Ordinària (AGO) del MCECC 2021, celebrada aquest 30 de gener en format telemàtic (a causa de la situació sanitària actual), es van revelar els guanyadors de la segona edició del concurs Innovact, impulsat pel Moviment per tal de premiar activitats innovadores en el marc de l’educació en el lleure

Es van rebre 19 activitats de 13 Centres d’Esplai diferents (cadascun podia enviar fins a tres activitats) i es van repartir quatre premis: tres atorgats per un jurat i un quart premi del públic que van votar els participants a l’AGO 2021. Tots els jurats són persones expertes en innovació, pedagogia i lleure de la Fundació Pere Tarrés i altres organitzacions relacionades amb l’educació en el lleure: Maria Valencia, presidenta de la federació d'entitats cristianes de temps lliure Didania i expresidenta del MCECC; Eva Palasí, responsable del Departament Pedagogia - Acció Social Temps lliure de la Fundació Pere Tarrés i exmembre del Consell Directiu del MCECC; Lorena Jiménez, Doctora en Ciències de l'Educació i exmembre del Consell Directiu del MCECC; Judit Vilaclara, mestra i Joan Ferrer, exmembre del Consell Directiu del MCECC.

Pel que fa als guanyadors, el primer premi (un Scape Room valorat en 150€ que pot ser bescanviable per un val a l’Abacus pel mateix valor) se’l va endur el Grup de Colònies l’Anunciata amb l’activitat 'LleidaScan'; el segon premi (una sessió formativa per a l’equip educatiu) va ser pel Centre d'Esplai Parroquial de Premià de Mar amb l’activitat 'El Catan' i el tercer premi (un àpat en una casa de colònies de la Fundació Pere Tarrés valorat en 100€) va ser pel Centre d'Esplai Fem-nos Amics amb l’activitat 'Competició de Fake News'. Per últim, el premi del públic (un lot de material fungible) se’l va endur el Centre Esplai Lluís Maria Chanut per l’activitat 'Scape Room virtual'. 

Només ens queda felicitar de nou als guanyadors i agrair a tots i totes la vostra participació. Us esperem la propera edició!