Notícies
 Tornar
  • Nous càrrecs dins el Consell Directiu
  • Comparteix a les xarxes socials

Nous càrrecs dins el Consell Directiu

01.02.21

El passat 30 de gener, es va celebrar l’Assemblea General Ordinària (AGO) del MCECC, en format telemàtic degut a la situació sanitària actual. Un cop acabada, com és habitual, el Consell Directiu del Moviment es va reunir. 

Durant la reunió, es va presentar i fer l’acollida a les noves persones que han entrat a formar part del Consell Directiu després de ser escollides en votació a l’assemblea: l'Arnau Solé (Territori Tarragona), l'Eric Fernández (Territori Sant Feliu de Llobregat - Zona 08), la Julia Florences (Territori Barcelona - Zona 07) i en Josep Pla (Territori Solsona). A més, se’ls va explicar el funcionament del Consell Directiu i es va fer un repàs al calendari de les properes reunions i les tasques a realitzar.

El Consell Directiu també va dedicar un temps a fer una valoració de l’AGO, coincidint en una visió molt positiva i, sobretot, d’agraïment per l’alta participació dels Centres d’Esplai durant el desenvolupament de l’assemblea i el bon funcionament d’aquesta. Cal recordar que, aquesta AGO, també es va reelegir a Joan Morte (Territori Barcelona), a qui es va ratificar com a vicepresident del Moviment, Àlex Moreno (Territori Terrassa) i Txell Cots (Territori Barcelona).