Notícies
 Tornar

Oberta la convocatòria de beques i ajuts pel segon i tercer trimestre

13.02.20

Teniu obertes les convocatòries per sol·licitar els ajuts extraordinaris i les beques per a les Activitats Esporàdiques del 2n i 3r trimestre. El tràmit s'ha de realitzar a través de l'aplicatiu del Gesplai. Aquest any la convocatòria de 2n i 3r trimestre és conjunta, no s’obrirà cap altre termini. Per tant, aquesta és la darrera convocatòria de curs que s'obrirà i és important que pugueu demanar en aquesta per les sortides de l’últim trimestre. 

Per una banda, hi ha la convocatòria als Ajuts Extraordinaris, destinats a donar suport a aquelles activitats i projectes innovadors i amb caràcter extraordinari realitzats pels Centres d’Esplai del Moviment i els Centres Socioeducatius de la Xarxa de Centres Socieducatius (XACS). Per sol·licitar-los haureu de fer-ho a través del Gesplai, en el mòdul “Gestió d’Ajuts” i fins al 16 de març

Per altra banda, hi ha les beques per a Activitats Esporàdiques del 2n i 3r trimestre. Aquests ajuts bequen les excursions de cap de setmana i també les activitats de vacances i de cap de setmana dels Centres d’Esplai del MCECC i dels Centres Socioeducatius de la XACS. És a dir, es corresponen a activitats de realització esporàdica en cap de setmana dins d’un curs d’esplai (amb durada d’un o més dies). Trobareu les bases i formularis de sol·licitud en aquest enllaç. El darrer dia és el 16 de març.