Notícies
 Tornar

Publicades les aportacions als documents de l'AGO 2022

24.01.22

Tal com marca el calendari de l'AGO, s'han publicat les esmenes, dubtes o propostes dels centres i clubs d’esplai en relació als punts inclosos a l’odre del dia i el posicionament sobre les mateixes per part del Consell Directiu del MCECC.   

L'òrgan de Govern del Moviment ha valorat un total de 29 aportacions presentades entre el 29 de desembre de 2021 i el 17 de gener d'eguany. Els membres del Consell Directiu, que s'han reunit el 18 i el 22 de gener, han aclarit dubtes i han deliberat la resposta a les esmenes que han arribat durant el procés previ a l'AGO de dissabte. Tot plegat queda recollir en el document d'esmenes, dubtes i propostes, que cal revisar abans de l'Assemblea.

Consulta el document amb totes les aportacions que s'han rebut dins del termini establert i les valoracions que ha fet el Consell Directiu. Aquestes estan organitzades segons els documents o punts als quals fan referència.

És important que els responsables que vingueu a l’Assemblea General Ordinària del 29 de gener al Teatre l'Amistat de Mollerussa llegiu aquest document per saber què es votarà durant l’AGO.

El Consell Directiu del MCECC valora molt positivament i agraeix totes les aportacions rebudes. Recordeu que l’AGO començarà a les 10 h. Si encara no ho heu fet, reviseu les últimes indicacions abans d'arribar a Mollerussa. Us hi esperem!