Notícies
 Tornar
  • Últimes indicacions per l'AGO 2022

Últimes indicacions per l'AGO 2022

24.01.22

Dissabte vinent a Mollerussa ens tornarem a reunir per decidir quines prioritats té el Moviment i què volem treballar l’any vinent. Participar és un dret i un deure de tots els centres i clubs del MCECC, de manera que s’ha treballat per tal que l’acte es desenvolupi amb total normalitat i seguretat. A continuació, us detallem tot allò que hem de saber per assistir a l’Assemblea d’enguany:

Assemblea General Ordinària del MCECC

L'Assemblea General Ordinària (AGO) es durà a terme seguint un seguit de pautes que faciliten l’organització i la seguretat de la jornada. És important que els assistents a l’AGO tinguin disponibilitat per estar presents durant el transcurs de tota l’Assemblea (de 10h a 18h) i poder intervenir-hi en els diferents punts de l’ordre del dia. Perquè així sigui, els equips del MCECC que organtizen l'acte, us presenten, un cop recollida tota la informació necessària, un seguit de pautes que caldrà tenir en compte per gaudir correctament de l’Assemblea:

  • Es repartiran mascaretes FFP2 a l’entrada per a tots els assistents a l’AGO.
  • Per tal que hi hagi proporcionalitat entre els diferents centres i clubs d’esplai, cada entitat podrà assistir amb un màxim de tres persones.
  • Cada membre tindrà la seva cadira assignada.
  • El dinar de dissabte 29/01 anirà a càrrec del MCECC:
    • És important haver omplert la inscripció, indicant al·lèrgies, intoleràncies i dietes especials per facilitar la logística de l’àpat.
    • Finalment, davant l'aixecament d'algunes mesures per part de la Generalitat, no caldrà presentar el passaport covid.

Per aquí es podrà seguir l'acte en directe!

Com arribar al Teatre l’Amistat de Mollerussa?

Es pot assistir tant en transport públic com en vehicle privat. Si opteu per anar en tren, podeu consultar les connexions que es disposen per anar de Mollerussa a Lleida. També podeu fer un cop d'ull a les webs d'Alsa i Renfe on hi ha horaris de transports.

D’altra banda, si opteu per assistir en vehicle privat, en aquest mapa trobareu els punts d'interès més destacats i les opcions d'aparcament més properes al teatre.

L’AGO en 3 minuts: Podcast

És rellevant conèixer els diferents documents que els centres i clubs d’esplai hem de validar a l’AGO. Per tal que tothom conegui amb detall que farem durant l’Assemblea, en aquest àudio us presentem tot allò que necessites saber en només 3 minuts! Els documents, qui s'acomiada del Moviment, el pressupost i molt més, explicat en aquest podcast que pots escoltar de camí a Mollerussa.

Clica en la imatge per escoltar el podcast de l'AGO.

Jornada Prèvia

  • Divendres 28/01/22 | Vespre - Nit | Plataforma Zoom | Jornada de Responsables

Com cada any, el divendres previ a l’Assemblea es desenvoluparà la Jornada de Responsables, un taller especial que, enguany, parlarà de “la joventut i el lleure educatiu en un nou contracte social entre generacions: la profiguració”. Finalment, i a causa de la situació actual, aquesta xerrada serà en format telemàtic a través de la plataforma Zoom. Totes les persones que s'han apuntat rebran l'enllaç instants abans de començar la conversa.

Pots entrar al Zomm a través d'aquest enllaç!

Aquest serà el pas previ (només en aquelles persones apuntades) a la trobada que marca el full de ruta del MCECC, l'AGO. Després de l'experiència online de l'any passat, retrobar-nos en un teatre suposa un estímul nou per a totes les persones que formem el Moviment. Així i tot, per gaudir de l'AGO com volem, és important que els responsables dels centres i clubs d'esplai revisin el correu electrònic abans d'anar-hi, ja que és allà per on es transmeten els canvis i informacions més destacades de l'AGO. En tot cas, l'equip de promotores i promotors, així com els membres del consell directiu i de la resta de l'equip tècnic, estan a la disposició de tothom que forma part del Moviment per tal de construir una Assemblea que, segur, serà un èxit.

 Segueix l'AGO a través de les xarxes socials del Moviment @esplaismcecc