Notícies
 Tornar

Últims recordatoris de l’AGO 2020!

23.01.20

Falta un dia per l’Assemblea General Ordinària del MCECC, que enguany se celebra l'1 de febrer a l’Auditori Tívoli d'El Vendrell. Com sabeu, esteu convocades totes les persones responsables dels centres d’esplai federats al Moviment.

 Aquest esdeveniment és un dels més importants de l’any ja que es prendran decisions que encaminaran el futur de la federació i es farà balanç del darrer any. Per això us fem un resum de les informacions més destacades que heu de tenir en compte per a participar-hi:

  • Us heu d'haver inscrit a l’AGO abans del 27 de gener. És important que totes les persones que vulguin assistir a l’assemblea hagin complementat adequadament el formulari. També hauríeu d’haver lliurat la documentació de curs abans de l’1 de febrer per tal de poder exercir el vot. 

  • Per poder votar, si la persona responsable del centre no ve, cal dur la delegació de vot signada per qui consta al GESPLAI com a responsable del centre d’esplai.

  • Podeu repassar els documents que es treballaran a l’AGO. Aquest enllaç us permetrà llegir la proposta del Pla d’Accions, la Memòria del 2019, l’Informe econòmic i la proposta del calendari de curs 2020-2021. Recordeu que a l’AGO haureu de portar la tramesa de documents que us vam enviar per correu postal per seguir el transcurs de l’assemblea. A més, també podeu consultar les esmenes, dubtes o propostes dels centres d’esplai en relació als punts inclosos a l’odre del dia i el posicionament sobre les mateixes per part del Consell Directiu del Moviment. 

  • Comunicació de les candidatures al Consell Directiu. Podeu consultar el nom i currículum de les 3 persones que volen presentar la seva candidatura per formar part d’aquest òrgan.

  • Logística i informacions pràctiques. Us convidem a arribar a l’Auditori del Tívoli (Plaça del Tívoli 3-7 del Vendrell) en transport públic, ja sigui amb tren (R4) o amb autobús (línies interurbanes). Tot i així, si voleu venir amb cotxe, us recomanem arribar amb força marge de temps perquè pot ser difícil trobar aparcament. Esteu convocats a les 9h a les portes de l'Auditori. En aquest enllaç, us deixem un mapa on podreu veure totes les opcions: https://www.google.com/maps/d/embed?mid=1RM40OJEcHm2Ua_eKWaBBwqs8q16O7dO-

  • Inscripció a la Jornada de responsables. Com en els darrers anys, la nit prèvia a l’AGO realitzarem una trobada formativa de responsables de centres. Enguany ens trobarem a l’Alberg Santa Maria del Mar de Coma-Ruga (Av. Palfuriana, 104,43880 Coma-Ruga), a les 20h. Podeu venir-hi amb cotxe o transport públic. El sopar anirà a càrrec dels participants i el dinar del dissabte a càrrec del MCECC, però haureu de portar-vos plat, coberts i got.

  • Premi Innovact. Com sabeu, des del MCECC, el passat octubre vam llançar una convocatòria per participar en el primer concurs Innovact, un concurs per premiar activitats innovadores en el marc de l’educació en el lleure. Hem rebut 26 activitats de 14 centres d’esplai diferents, la qual cosa volem agrair-vos. Sis jurats experts ja han fet les seves votacions per atorgar el primer, segon i tercer premi, que entregarem a l'AGO. També us recordem que, durant la mateixa AGO, haureu de votar el premi del públic. Per això, pels que vulgueu anar amb els deures fets, us deixem un enllaç perquè pugueu repassar en profunditat les cinc activitats finalistes al premi del públic després de les votacions dels jurats. Si no podeu, no patiu, a l’Auditori Tívoli d'El Vendrell habilitarem un espai perquè pugueu valorar les activitats abans de votar. 

Res més! Recordeu que l’exercici assembleari és un dret i un deure dels centres d’esplai. El MCECC som tots i totes i el construïm conjuntament. No hi falteu!