Notícies
 Tornar
  • Publicades les aportacions als documents de l'AGO 2020

Publicades les aportacions als documents de l'AGO 2020

27.01.20

Tal com marca el calendari de l’Assemblea General Ordinària (AGO) del MCECC d'aquest 2020, aquest 27 de gener es publiquen les esmenes, dubtes o propostes dels centres d’esplai en relació als punts inclosos a l’odre del dia i el posicionament sobre les mateixes per part del Consell Directiu del Moviment.   

Des del dia 30 de desembre de 2019 i fins al dia 20 de gener de 2020, es van rebre un total de 18 aportacions (entre propostes, dubtes i esmenes) per part de diversos centres d’esplai. El Consell Directiu, reunit el passat dimarts 21 i dissabte 25 de gener de 2020, va valorar totes les aportacions rebudes. 

Podeu consultar aquí el document amb totes les aportacions que es van rebre dins del termini establert i les valoracions que ha fet el Consell Directiu. Aquestes estan organitzades segons els documents o punts als quals fan referència.

És important que els responsables que vingueu a l’Assemblea General Ordinària de l’1 de febrer a l’Auditori del Tívoli d’El Vendrell llegiu aquest document per saber què es votarà durant l’AGO.

El Consell Directiu del MCECC valora molt positivament i agraeix totes les aportacions rebudes. Recordeu que l’AGO començarà a les 10 h. Us hi esperem!