Notícies
 Tornar
  • Reunió d’inici de curs del Consell Directiu

Reunió d’inici de curs del Consell Directiu

20.09.19

Primera reunió del Consell Directiu del Moviment a la Conreria. Una trobada que va servir per fer balanç de les activitats realitzades durant l’estiu al Moviment però també per posar la mirada en el nou curs!

Un cop va acabar el CRT, el Consell Directiu va iniciar la seva reunió d’inici de curs. El primer bloc va servir per fer una valoració de les darreres activitats com el broll (la jornada d’agraïment per als equips de voluntariat del Moviment), els cursos residencials d’estiu; el Tour MCECC i les més de 400 activitats que heu realitzat aquest estiu i de la participació aquest mes de setembre a l’Assemblea General de la FIMCAP.

La reunió també es va aturar per fer un balanç del primer CRT del curs i de les informacions que es van donar. Un cop acabat aquest bloc de repàs es va posar la mirada en aquest nou curs.

El Consell Directiu va començar a preparar també el curs. Es va fer un recordatori del calendari amb les dates més importants com són les trobades, l’AGO o les jornades que prepararan l’àmbit Pedagògic i l’àmbit d’Educació per a la Justícia Global com també de l’estat actual dels àmbits.

Un dels altres punts va ser la TrocaJove i la jornada de monis. Es va començar a preparar la reunió que es va celebrar dimarts 17 de setembre per a la creació de les comissions organitzadores. També es va fer seguiment del Campus MCECC d’aquest mes de setembre i octubre.

El Pla d’Accions també va ser un dels temes centrals. Es va repassar en quin estat estava el d’aquest any 2019 i es va realitzar un treball per introduir propostes al formulari disponible.