Notícies
 Tornar
  • Gràcies per participar al primer CRT del curs!
  • Comparteix a les xarxes socials

Gràcies per participar al primer CRT del curs!

20.09.19

Divendres 13 i dissabte 14 de setembre es va realitzar el primer Consell de Responsables Territorials del curs del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans a la casa de colònies de la Conreria. El CRT va tenir dues parts diferenciades: una formativa i l’altre de repàs i preparació del nou curs!

El primer CRT del curs serveix per reprendre la tasca feta durant tot l’any i conèixer informacions importants. Per una banda, es va treballar el decàleg de sostenibilitat. Per aquest curs hi ha com a objectiu dins del Pla d’Accions (EC3) la implementació definitiva a les trobades i activitats generals del Moviment.

Un altre punt destacat va ser la presentació d'un sistema per recollir i compartir informació sobre cases de colònies tal com recull l'acció EM5. A més, es va recordar tot el procediment a l’hora de fer la reserva a través del Servei de Colònies i Vacances.

El CRT va tenir una estona de treball sobre les xarxes socials (EP3) i sobre el seu ús a les zones i territoris. A l’ordre del dia també hi va haver un espai per recordar el calendari del curs i dels propers CRT; la jornada “Premonis, com ho fem?” i que ja està oberta la primera fase del Pla d’Accions 2020.

Dissabte va ser el moment formatiu del CRT. Primer es va fer una centrada en el lideratge dels equips territorials i després formacions específiques per als responsables pedagògics/ques; secretaris/àries i tresorers/es.