Notícies
 Tornar
  • Iniciem el procés del Pla d’Accions 2020!

Iniciem el procés del Pla d’Accions 2020!

06.09.19

Diumenge s'acaba la primera fase per a l'elaboració del Pla d’Accions del 2020. Aquest procés consta de sis etapes ben diferenciades i que finalitzarà amb la presentació del document a l'AGO. 

Com s’elabora el Pla d’Accions?

1a etapa: Fase propositiva (Fins al 6 d'octubre)

Hi poden participar els centres d’esplai, zones i territoris, consell directiu, equip tècnic, consiliaris, àmbits i responsables territorials. Les propostes s’hauran de fer arribar a través d'aquest formulari. La data límit per a entrar propostes finalitza el proper dia 6 d'octubre.

2a etapa: Fase de priorització (Fins al 21 d'octubre)

S’enviarà als centres les propostes que han arribat i podran decidir quines d’aquestes són més rellevants per incloure-les al Pla d’Accions 2020 a través d'un formulari.

3a etapa: Fase de concreció (del 22 al 27 d'octubre)

Desprès de realitzar el buidatge de les prioritzacions dels centres d'esplai i tenint en compte altres aspecte que hi poden influir, el Consell Directiu elaborarà la proposta del Pla d'Accions acabant de definir tots els elements necessaris. 

4a etapa: Fase de difusió (Novembre-Desembre)

El Consell Directiu presentarà la proposta del Pla d’Accions al Consell de Responsables Territorials del 23 de novembre i en els dies posteriors arribarà als centres d’esplai.

5a etapa: Fase de retorn (Desembre-Gener)

Hi trobarem dues fases:

La primera: servirà perquè els centres d’esplai feu esmenes o dubtes al Pla d’accions. Aquest termini estarà obert fins al 20 de gener de 2020.

La segona: el Consell Directiu elaborarà un document que reculli tots els dubtes, esmenes arribades i en donarà resposta.

6a etapa: Fase d’aprovació (1 de febrer)

El Consell Directiu presentarà la proposta a l’AGO que se celebrarà l'1 de febrer amb les esmenes que hagin arribat. Després se sotmetrà a la votació per a la seva aprovació.

Esperem les vostres propostes per fer avançar el Moviment!