Troba el teu curs

Registres d’observació i avaluació en infants i joves d’entre 0 i 18 anys.


Aprofundeix en les tècniques d'observació i avaluació específiques per a infants i joves en aquest curs detallat. Desenvolupa les habilitats necessàries per comprendre i aplicar registres d'observació efectius, contribuint a una avaluació integral del desenvolupament i el benestar dels individus de 0 a 18 anys.

Codi Curs
19046

Llengua vehicular
Català

Modalitat
Online

Online

Data Inici
18/09/2024

Data Fi
18/10/2024

Hores teòriques
20 h

Hores pràctiques
0 h

99€

Curs Bàsic.

Codi Curs: 19046

Llengua vehicular: Català

Modalitat: Online

Adreça:

Data Inici: 18/09/2024

Data Fi: 18/10/2024

Hores teòriques: 20 h

Hores pràctiques: 0 h

Preu: 99€

A qui va dirigit?

Aquest curs està dirigit a professionals de l'educació, psicòlegs, treballadors socials i altres experts que treballin amb infants i joves, per promoure un creixement saludable i un suport efectiu en aquesta etapa crucial del desenvolupament.

Descripció

1. Comprendre la importància de l'observació i l’avaluació en l'educació: Entendre la rellevància de la recopilació sistemàtica d'informació a través de registres d'observació i avaluació per a comprendre el desenvolupament i les necessitats dels usuaris en la franja d'edat de 0 a 18 anys.
2. Dominar diverses tècniques d'observació: Adquirir habilitats pràctiques per a aplicar una varietat de tècniques d'observació adaptades a les diferents etapes de desenvolupament, incloent-hi infants, nens en edat escolar i adolescents.
3. Aprendre a planificar i implementar observacions efectives: Desenvolupar la capacitat de planificar i realitzar observacions sistemàtiques, considerant els objectius de l'avaluació i els contextos socioeducatius en els quals es desenvolupa.
4. Analitzar i interpretar dades d'observació: Adquirir habilitats per a analitzar i interpretar les dades recopilades mitjançant les tècniques d'observació, identificant tendències, patrons i assoliments significatius en el desenvolupament dels usuaris.
5. Utilitzar les dades per a millorar les pràctiques educatives: Aprendre com utilitzar les dades recopilades a través dels registres d'observació i avaluació per a informar la presa de decisions, adaptar les intervencions educatives i millorar el suport als usuaris en els diferents aspectes del seu desenvolupament.
6. Integrar ètica i responsabilitat en l'observació i avaluació: Comprendre les implicacions ètiques de la recopilació i utilització de dades d'observació i avaluació, i desenvolupar la capacitat de treballar amb responsabilitat i respecte en la utilització d'aquestes dades.
7. Fomentar la col·laboració i la comunicació: Promoure la comunicació i col·laboració efectiva amb altres professionals, cuidadors i parts interessades per a assegurar una avaluació integral i completa dels usuaris.

Què aprendràs?

- Mòdul 1. Comprendre el Cor del Desenvolupament: Com Podem Utilitzar l'Observació i l'Avaluació per a Entendre Millor els usuaris de 0 a 18 Anys?
- Mòdul 2. Desentranyant les Etapes: Com Podem Adaptar les Tècniques d'Observació i Avaluació per a usuaris de Diferents Edats?
- Mòdul 3. Posant un pla en moviment: Com podem planificar i executar observacions efectives i significatives?
- Mòdul 4. Del caos a la claredat: Com podem transformar les dades d'Observació en Acció Educativa?

Metodologia

Submergeix-te en una experiència d'aprenentatge única amb el nostre curs en línia. Mitjançant una Aula Virtual dinàmica i asincrònica, tindràs la llibertat d'adaptar el teu ritme d'estudi al teu temps i espai, garantint una formació flexible i personalitzada.

Titulacions

Certificat acreditatiu d'aprofitament emès pel centre de formació Fundació Pere Tarrés.

Registres d’observació i avaluació en infants i joves d’entre 0 i 18 anys.

99€

Matricula't

Demana més informació

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal

Observacions (màx. núm. caràcters 250)

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

Contacte

93 410 16 02 formacio@peretarres.org

c. Carolines, 10. 08012 Barcelona
Fax. 93 439 45 15