Troba el teu curs

Curs de Monitors d'Activitats de Lleure Infantil i Juvenil


Segons la 5a DIRECTRIU, de la Direcció General de Joventut, òrgan regulador de les titulacions de Monitor/a i Director/a d'activitats de lleure Infantil i Juvenil. La part teòrica del curs podrà desenvolupar-se en format ON LINE. SEMPRE que es desenvolupin un mínim del 25% d'hores Síncrones, en format de videoconferència i/o sessions presencials. D’acord amb aquesta normativa i de moment, als nostres cursos de lleure es programaran 2 sessions síncrones a la setmana (videoconferències) d’assistència obligatòria i en horari de DILLUNS i DIMECRES de 10,00 a 12,25h . L'entitat assignarà al curs 1 docent expert en lleure educatiu i social per tutoritzar i acompanyar l'alumnat. Estudia al teu ritme mitjançant l' AULA VIRTUAL amb un seguiment constant, i planificacions setmanals de tasques orientades pel tutor/a i amb una coordinació de formació per resoldre tots els dubtes i/o consultes. La durada del curs s'estableix entre la data d'inici i fi d'aquest. Les 160h de pràctiques caldrà realitzar-les PRESENCIALMENT, malgrat que s'estableixen algunes mesures flexibilitzadores pels mesos vinents, arran de la COVID-19, de les que s’informarà puntualment a l’alumnat en el transcurs del curs.

Codi Curs
12468

Llengua vehicular
Català

Modalitat
Online

Online

Data Inici
27/12/2021

Data Fi
31/01/2022

Hores teòriques
150 h

Hores pràctiques
160 h

215€

Videoconferències-Dl i Dc 10.00h – 12.25h

Codi Curs: 12468

Llengua vehicular: Català

Modalitat: Online

Adreça:

Data Inici: 27/12/2021

Data Fi: 31/01/2022

Hores teòriques: 150 h

Hores pràctiques: 160 h

Preu: 215€

A qui va dirigit?

Per a majors de 18 anys amb interès o que estiguin treballant com animadors/es de lleure -en colònies, centres, escoles, moviments educatius o altres institucions o programes- i volen obtenir formació global bàsica, formant-se com a monitor. Aquesta és la vostra oportunitat.

Descripció

El Curs de monitor/a prepara a l’alumne per intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil, capacitant-lo per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure infantil i juvenil en el marc de la programació general d’una organització, per mitjà de l’aplicació de les tècniques específiques d’animació grupal, amb una incidència explícita en l’educació en valors i amb atenció a les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

Què aprendràs?

Els continguts s’estructuren a partir de 3 mòduls formatius:
1. M1: Activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil

2. M2: Processos grupals i educatius en el lleure infantil i juvenil

3. M3: Tècniques i recursos d’animació en activitats de lleure

Els diferents mòduls del curs fan referència a més de la Normativa de Joventut, als que s’estableixen en el certificat de professionalitat de Dinamització d’activitats de lleure educatiu infantil i juvenil de la família professional de serveis socioculturals i a la comunitat i formen part del Catàleg modular integrat de formació professional. Aquests permetran transmetre a l’alumnat les capacitats per aplicar-les a la seva pràctica educativa. 

Per a més informació dels continguts, consultar l’apartat d’informació acadèmica.

Titulacions

Titulació emesa per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Requisits

Tenir 18 anys a l'inici del curs.

Curs de Monitors d'Activitats de Lleure Infantil i Juvenil

215€

Matricula't

Demana més informació

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal

Observacions (màx. núm. caràcters 250)

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

Contacte

93 410 16 02 formacio@peretarres.org

c. Carolines, 10. 08012 Barcelona
Fax. 93 439 45 15