Troba el teu curs

Intel·ligència emocional i benestar aplicat a la vida diària.


Descobreix com potenciar la teva intel·ligència emocional per millorar el benestar quotidià. Amb un enfocament pràctic, aquest curs t'ofereix eines concretes per gestionar emocions, millorar la comunicació i cultivar la motivació, tot integrant pràctiques de mindfulness per a una gestió efectiva de l'estrès.

Codi Curs
19457

Llengua vehicular
Català

Modalitat
Online

Online

Data Inici
26/06/2024

Data Fi
26/07/2024

Hores teòriques
20 h

Hores pràctiques
0 h

99€

NOU

Codi Curs: 19457

Llengua vehicular: Català

Modalitat: Online

Adreça:

Data Inici: 26/06/2024

Data Fi: 26/07/2024

Hores teòriques: 20 h

Hores pràctiques: 0 h

Preu: 99€

A qui va dirigit?

Dirigit a persones que busquen millorar la seva gestió emocional i el benestar general. Ideal per a professionals, estudiants i tothom interessat en aplicar la intel·ligència emocional a la vida diària per fomentar relacions saludables, superar reptes i viure amb plenitud.

Descripció

· Comprendre els conceptes clau de la intel·ligència emocional: l'autoconeixement, l'autoregulació, l'empatia, les habilitats socials i la motivació.

· Identificar i gestionar les pròpies emocions desenvolupant una major consciència d'un/a mateix/a i millorant la autoregulació emocional.

· Fomentar l'empatia, les habilitats socials, la comunicació efectiva i la resolució de conflictes, per establir relacions positives i empàtiques amb els altres.

· Aplicar la intel·ligència emocional en diferents àmbits de la vida diària, com ara el treball, les relacions personals, l'educació i altres situacions de la vida quotidiana.

· Utilitzar pràctiques de mindfulness i tècniques de relaxació per millorar la consciència emocional, reduir l'estrès i millorar el benestar emocional.

Què aprendràs?

Mòdul 1: Fonaments de la intel·ligència emocional:

- Principis, sentit i components de la intel·ligència emocional.Mòdul 2: Autoconeixement i autoregulació emocional:

- Autoconeixement i identificació emocional: tècniques per identificar i etiquetar les emocions de manera precisa.

- Autoregulació emocional: estratègies per gestionar i regular les emocions negatives i desenvolupar la resiliència emocional.Mòdul 3: Empatia i habilitats socials:

- Empatia i habilitats socials per millorar les habilitats de comunicació i resolució de conflictes.Mòdul 4: Motivació i aplicació pràctica:

- Motivació i establiment d'objectius per superar barreres i mantenir la motivació al llarg del temps.

- Aplicació de la intel·ligència emocional a la vida diària.

- Pràctiques de mindfulness i tècniques de relaxació per a la gestió de l'estrès i l'ansietat.

Metodologia

Submergeix-te en una experiència d'aprenentatge única amb el nostre curs en línia. Mitjançant una Aula Virtual dinàmica i asincrònica, tindràs la llibertat d'adaptar el teu ritme d'estudi al teu temps i espai, garantint una formació flexible i personalitzada.

Intel·ligència emocional i benestar aplicat a la vida diària.

99€

Matricula't

Demana més informació

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal

Observacions (màx. núm. caràcters 250)

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

Contacte

93 410 16 02 formacio@peretarres.org

c. Carolines, 10. 08012 Barcelona
Fax. 93 439 45 15