Troba el teu curs

Gestió dels recursos humans als serveis sociosanitaris.


Descobreix les claus per una gestió efectiva dels recursos humans en els serveis sociosanitaris. Des de la selecció de personal fins a la promoció d'un ambient de treball positiu, aquest curs ofereix una visió completa per abordar els reptes i les oportunitats en aquest sector tan essencial.

Codi Curs
19455

Llengua vehicular
Català

Modalitat
Online

Online

Data Inici
05/06/2024

Data Fi
05/07/2024

Hores teòriques
20 h

Hores pràctiques
0 h

99€

NOU

Codi Curs: 19455

Llengua vehicular: Català

Modalitat: Online

Adreça:

Data Inici: 05/06/2024

Data Fi: 05/07/2024

Hores teòriques: 20 h

Hores pràctiques: 0 h

Preu: 99€

A qui va dirigit?

A professionals dels serveis sociosanitaris, gestors de recursos humans i líders que busquin optimitzar l'eficàcia de l'equip en un entorn dinàmic. També és ideal per a aquells que aspiren a desenvolupar-se en rols de lideratge en aquest sector exigent.

Descripció

· Comprendre la importància estratègica de la gestió dels recursos humans en els serveis sociosanitaris i el seu impacte en la qualitat de l'atenció i el benestar del personal.

· Identificar les estratègies més eficients per a la captació i retenció del personal que permetin crear un ambient laboral positiu, motivador i fomentar la implicació de les persones treballadores.

· Desenvolupar habilitats de lideratge i supervisió per gestionar equips de treball eficaços i resoldre conflictes de manera constructiva.

· Fomentar la diversitat i la inclusió en l'entorn laboral dels serveis sociosanitaris, garantint una atenció sensible a les diferències culturals i funcionals.

· Reflexionar sobre les pròpies pràctiques de gestió de recursos humans i identificar àrees de millora per optimitzar el funcionament dels serveis sociosanitaris.

Què aprendràs?

Mòdul 1: Visió estratègica en la gestió dels Recursos Humans:

- Reptes i oportunitats en la gestió dels recursos humans en serveis sociosanitaris.Mòdul 2: Desenvolupament i consolidació de l’equip:

- Planificació de l'equip i la selecció de personal.

- Estratègies per motivar i mantenir el personal en el sector sociosanitari.Mòdul 3: Creciment professional i cultura organitzativa:

- Desenvolupament professional i formació del personal.

- Diversitat i inclusió en els serveis sociosanitaris.Mòdul 4: Optimització de la dinàmica interna de treball amb l’equip:

- Gestió de l'absentisme i el burnout.

- Tècniques per millorar la comunicació interna i la col·laboració de l’equip.

- Lideratge i supervisió en l'abordatge de conflictes i la promoció d’un ambient de treball positiu.

Metodologia

Submergeix-te en una experiència d'aprenentatge única amb el nostre curs en línia. Mitjançant una Aula Virtual dinàmica i asincrònica, tindràs la llibertat d'adaptar el teu ritme d'estudi al teu temps i espai, garantint una formació flexible i personalitzada.

professorat

NÚRIA SÁNCHEZ BESORA

Gestió dels recursos humans als serveis sociosanitaris.

99€

Matricula't

Demana més informació

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal

Observacions (màx. núm. caràcters 250)

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

Contacte

93 410 16 02 formacio@peretarres.org

c. Carolines, 10. 08012 Barcelona
Fax. 93 439 45 15