Troba el teu curs

Formació bàsica en eines digitals d'ofimàtica i comunicació


L'objectiu d'aquesta acció professionalitzadora és l'adquisició i millora de competències digitals per impulsar l'emprenedoria, el desenvolupament rural i reduir la bretxa de gènere.

Codi Curs
16896

Llengua vehicular
Català

Modalitat
Online

Online

Data Inici
29/03/2023

Data Fi
28/04/2023

Hores teòriques
40 h

Hores pràctiques
0 h

0€

Modalitat presencial MATINS adaptada a aula virtual

Codi Curs: 16896

Llengua vehicular: Català

Modalitat: Online

Adreça:

Data Inici: 29/03/2023

Data Fi: 28/04/2023

Hores teòriques: 40 h

Hores pràctiques: 0 h

Preu: 0€

A qui va dirigit?

Es dirigeix a dones, principalment desocupades i preferentment residents en municipis de menys de 30.000 habitants, inscrites en les oficines de treball del SOC.

Aquesta acció formativa està vinculada a la concessió de la subvenció Programa ADA. A través d'ell s'ofereixen formacions de 40 hores, en diferents competències digitals, comerç electrònic, màrqueting i xarxes socials, disseny gràfic, disseny 3D, telecomunicacions, APP mòbils o disseny web entre altres. Tot això promogut pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC - ADA MRR - 22 EMT/3883/2021, de 27 de desembre).

Descripció

A través d'aquest curs aprendràs a manejar aplicacions bàsiques que proporciona Google, entre elles, gmail, Google calendar, Google hangout, així com altres eines d'organització, gestió i comunicació. Al seu torn, aconseguiràs adquirir els coneixements necessaris per a aconseguir prevenir atacs de la xarxa en equips i altres conceptes de seguretat informàtica.

Què aprendràs?

IFCM007PO GOOGLE I LES SEVES APLICACIONS (30 hores).1. LA COMUNICACIÓ EN INTERNET.

1.1. Introducció a Google com a espai comú per a gestió de les comunicacions.2. APLICACIONS PER A GESTIÓ DE LES COMUNICACIONS AMB GOOGLE.3. GMAIL: EL CORREU ELECTRÒNIC DE GOOGLE.

3.1. Eines i mètodes de gestió amb Gmail .4. CONFIGURACIÓ GENERAL SAFATA D'ENTRADA, PERFILS I PROPIETATS.5. CONTROL I CONFIGURACIÓ PER A EVITAR PAM, VIRUS, ETC.6. GESTIÓ DE L'AGENDA I CONTACTES.7. MÈTODES DE FILTRAT, CONTESTACIÓ, ARXIU O ELIMINACIÓ.

7.1. Mètodes d'enviament massiu a grups i contactes.8. MÈTODES D'ORGANITZACIÓ EFICAÇ.

8.1. Mètodes de localització ràpida de la informació en missatges.9. GESTIÓ EFICAÇ DEL CORREU ELECTRÒNIC D'ÚS PROFESSIONAL.10. ESTRATÈGIES DE GESTIÓ ADEQUADA DE COMUNICACIONS PER CORREU ELECTRÒNIC,

PER A evitar saturació o sobredimensionament de les comunicacions.

10.1. Consulta efectiva i planificada del correu per a evitar distraccions i addicció.

10.2. Recomanacions pràctiques per a la redacció de missatges.11. ALTRES APLICACIONS DE GOOGLE PER A GESTIONAR LES COMUNICACIONS.

11.1. Google Calendar.

11.1.1. Agenda compartida per a grups.

11.2. Google Docs.

11.2.1. Google documents.

11.3. Compartir amb grups.

11.3.1. Google Groups per a gestionar tasques compartides en grup i associar documents de Google Docs.

11.4. Google Hangout: correu electrònic compartint una foto realitzant un xat de vídeo o responent a les publicacions de Google directament des de Gmail.IFCT106PO PROTECCIÓ D'EQUIPS EN LA XARXA (10 hores)

1. LA NECESSITAT DE PROTEGIR-SE EN LA XARXA

2. ELS PERILLS POSSIBLES: ELS VIRUS INFORMÀTICS

3. LES SOLUCIONS: L'ANTIVIRUS

4. ALTRES CONCEPTES SOBRE SEGURETAT INFORMÀTICA

4.1. Firewall

4.2. Spam

4.3. Phising

5. ACTUALITZACIONS DEL PROGRAMARI

Metodologia

En aquesta modalitat podràs fer la formació des de casa amb sessions en directe de 9:30h a 13:30h a través de la plataforma teams. L’assistència serà obligatòria del 75% per obtenir l’Apte i en cas de falta caldrà justificar-la.

Titulacions

Titulacions

Requisits

Es considera prioritària la participació a les accions formatives subvencionades d'aquestes característiques de les dones, principalment desocupades i preferentment residents en municipis de menys de 30.000 habitants, inscrites en les oficines de treball del SOC.

Formació bàsica en eines digitals d'ofimàtica i comunicació

0€

Matricula't

Demana més informació

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal

Observacions (màx. núm. caràcters 250)

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

Contacte

93 410 16 02 formacio@peretarres.org

c. Carolines, 10. 08012 Barcelona
Fax. 93 439 45 15