Troba el teu curs

Ciberbullying: intervenció socioeducativa.


Per a procedir a la matricula d'aquest curs 100% subvencionat cal omplir i annexar a la matrícula el document Annex 1 (document PDF que us heu de descarregar, sota les dades del curs). Valideu que ompliu l'Annex correcte validant la capçalera d'aquest

Clica aquí per descarregar el fitxer annex.

Codi Curs
5489

Llengua vehicular
Català

Modalitat
Online

Online

Data Inici
27/09/2019

Data Fi
31/10/2019

Hores teòriques
20 h

Hores pràctiques
0 h

100% SUBVENCIONAT

Matricula't

Codi Curs: 5489

Llengua vehicular: Català

Modalitat: Online

Adreça:

Data Inici: 27/09/2019

Data Fi: 31/10/2019

Hores teòriques: 20 h

Hores pràctiques: 0 h

Preu: 100% SUBVENCIONAT

A qui va dirigit?

Aquest curs està dirigit prioritàriament a treballadors en actiu.
S'admeten a persones autònomes i personal de l'administració pública. Cal indicar-ho a la pestanya de col·lectiu i facilitar les dades de l'empresa correctament.

Descripció

Objectius:- Conèixer i detectar similituds i diferències entre el bullying i les noves formes d'assetjament a les xarxes socials.- Desenvolupar estratègies d'intervenció per a la protecció de les víctimes. -Indagar sobre les tipologies de víctimes.- Detectar les diferències entre les etapes de l'assetjament a l'espai digital i les etapes del bullying a l'aula.- Analitzar el perfil del psicòpata digital.- Analitzar les formes en què un grup pot generar i desenvolupar situacions d'assetjament.- Examinar el perfil de l'assetjador i l'evolució de la víctima, així com la seva relació amb les fases del bullying.- Comprendre el paper que desenvolupen les parts implicades en les situacions de bullying/ciberbullying i com evitar el seu empitjorament.

Què aprendràs?

- Tractament i definició del assetjament escolar i l'assetjament digital.- El procés de l'assetjament i les conseqüències a curt termini.- La prevenció del "ciberbullying".- Tipologies d'assetjadors a l'escola.- Tipologies de violència emmascarada: violència sexual, sexista, ideològica i psicològica.- Les diverses formes d'agressivitat en la infància.

metodologia

El curs combina la fonamentació teòrica com a marc referencial necessari per l'assoliment dels continguts i la posada en pràctica d’exercicis i/o dinàmiques per adquirir les habilitats i destreses requerides. En tot moment es pretén que els coneixements que es transmetin i els aspectes que es treballin resultin significatius per als alumnes.

Titulacions

Certificat acreditatiu d'aprofitament promogut pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

Titulacions

Requisits

Aquesta formació està subvencionada i es dóna prioritat als treballadors en actiu.

Ciberbullying: intervenció socioeducativa.

100% SUBVENCIONAT

Preinscripció

Demana més informació

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal

Observacions (màx. núm. caràcters 250)

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

Contacte

93 410 16 02 formacio@peretarres.org

c. Carolines, 10. 08012 Barcelona
Fax. 93 439 45 15