Troba el teu curs

Certificat de Professionalitat de Gestió de trucades de teleassistència


Amb aquest curs aprendràs a rebre, emetre i gestionar les trucades per prestar el servei de teleassistència, gestionant les eines telemàtiques, tècniques d'atenció telefònica i habilitats psicosocials i de treball en equip, donant resposta a les necessitats i demandes de les persones usuàries i mobilitzant els recursos necessaris si s’escau, garantint en tot moment la qualitat del servei, el tracte personalitzat i la confidencialitat de la informació. SORTIDES PROFESSIONALS: - Teleoperador/a de teleassistència. - Operador/a de teleassistència

Clica aquí per descarregar el fitxer annex.

Codi Curs
18308

Llengua vehicular
Català

Modalitat
Presencial

BARCELONA

Carrer de Santaló 37 08021 - BARCELONA, BARCELONA

Data Inici
06/03/2024

Data Fi
03/06/2024

Hores teòriques
270 h

Hores pràctiques
80 h

100% SUBVENCIONAT

MODALITAT PRESENCIAL TARDES BORSA DE CANDIDATS RESTEM A L’ESPERA DE LA RESOLUCIÓ DE LA SUBVENCIÓ / 100% SUBVENCIONAT

Codi Curs: 18308

Llengua vehicular: Català

Modalitat: Presencial

Adreça: BARCELONA

Data Inici: 06/03/2024

Data Fi: 03/06/2024

Hores teòriques: 270 h

Hores pràctiques: 80 h

Preu: 100% SUBVENCIONAT

A qui va dirigit?

Es considerarà prioritaria la participació a les accions formatives subvencionades de les persones en situació d'atur.

Aquesta acció formativa està vinculada a la concessió de la subvenció per a la realització d'accions de formació d'oferta en àrees prioritàries adreçades prioritàriament a persones treballadores desocupades que promou el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.
Restem a l’espera de la seva resolució

Descripció

Rebre, emetre i gestionar les trucades per prestar el servei de teleassistència, gestionant les eines telemàtiques, tècniques d'atenció telefònica i habilitats psicosocials i de treball en equip, donant resposta a les necessitats i demandes de les persones usuàries i mobilitzant els recursos necessaris si s’escau, garantint en tot moment la qualitat del servei, el tracte personalitzat i la confidencialitat de la informació.

Què aprendràs?

Aquest curs està format pels següents mòduls formatius:MF1423_2: Atenció i gestió de trucades entrants en un servei de teleassistència. (90 hores)MF1424_2: Emissió i gestió de trucades sortints en un servei de teleassistència. (60 hores)MF1425_2: Maneig d'eines, tècniques i habilitats per a la prestació d'un servei de teleassistència. (80 hores)MP0416: Mòdul de pràctiques professionals no laborals de: Gestió de trucades de teleassistència (80 hores)

Metodologia

En aquesta modalitat podràs fer la formació des de casa amb sessions en directe de 15:30h a 20:30h a través de la plataforma teams. Com a presencialitat hi haurà els exàmens finals de mòdul formatiu i les tutories obligatòries que marca el propi certificat de professionalitat.

Requisits

Aquest certificat de professionalitat subvencionat requereix el compliment d’ una de les següents vies per poder accedir:
- Títol de graduat en educació secundària.
- Certificat de professionalitat de nivell 2.
- Certificat de professionalitat de nivell 1 de la mateixa família i àrea professional que el certificat al qual vols accedir.
- Complir el requisit acadèmic d'accés als cicles formatius de grau mitjà o bé haver superat les proves d'accés corresponents regulades per les administracions educatives.
- Haver superat la prova d'accés a la universitat per a més grans de 25 anys i/o de 45 anys.

- Si el compliment d'aquests requisits no es pot acreditar documentalment, cal superar unes proves d'avaluació de les competències clau de matemàtiques i comunicació lingüística en el nostre centre.

Certificat de Professionalitat de Gestió de trucades de teleassistència

100% SUBVENCIONAT

Preinscripció

Demana més informació

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal

Observacions (màx. núm. caràcters 250)

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

Contacte

93 410 16 02 formacio@peretarres.org

c. Carolines, 10. 08012 Barcelona
Fax. 93 439 45 15