Troba el teu curs

Formació Professional Dual

PREINSCRIPCIÓ OBERTA INTEGRACIÓ SOCIAL (PLACES LIMITADES)

PREINSCRIPCIÓ OBERTA EDUCACIÓ INFANTIL (PLACES LIMITADES)

La darrera finalitat de la formació professional és capacitar l’alumne a través de l’adquisició de coneixements i competències, però també per a la futura incorporació al mercat laboral

Per tant, parlar de formació professional és parlar també d’empreses. Atès el seu caràcter professionalitzat, no hi ha FP sense empreses

Tots els cicles formatius que conformen la formació professional inclouen una estada a l’empresa i/o entitat-institució social i educativa, per acabar d’assolir els aprenentatges necessaris per al correcte desenvolupament de la professió però també com un principi de presa de contacte amb el mercat laboral propi del cicle. 

La Fundació Pere Tarrés, conscient de la importància de la formació de l'alumne, i coneixedora de les possibilitats que ofereix la formació professional, dóna la possibilitat de fer les formacions de tècnic superior en modalitat ordinària o en modalitat dual**.

Aquesta modalitat combina la formació del centre d’estudis amb l’empresa, entitat o fundació, repercutint en el reconeixement acadèmic dels aprenentatges assolits al centre de treball.

L’aprenentatge pràctic assolit en situacions reals de treball equivaldrà, doncs, a alguns dels aprenentatges que s’adquireixen habitualment al centre d’estudis. 

Formació professional dual

L’FP Dual respon a una nova metodologia de concepció de la formació professional, on l’empresa té una major participació i responsabilitat vers l’aprenentatge de l’alumne. En aquest cas, és possible ampliar el número d’hores d’estada al centre de treball fins a 1.000 hores. D’aquesta manera, l’alumne adquireix més experiència professional i millora la seva ocupabilitat. 

**Per acollir-se a aquesta modalitat, els alumnes interessats hauran de superar el procés de selecció de candidatures per cobrir una plaça dual complint els criteris establerts.

Demana més informació

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal

Vull informació sobre:


Observacions (màx. núm. caràcters 250)

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

Contacte

93 410 16 02

660 698 357

ciclesformatius@peretarres.org

c. Carolines, 10. 08012 Barcelona