COMPROMÍS EDUCATIU I SOCIAL

BLOG FUNDACIÓ PERE TARRÉS

Celia Premat

Professora associada del Departament d’Antropologia i Consultora a la UOC. Docent de CP en Mediació i Dinamització Comunitària

Reptes per a la convivència postcovid19. Augmenta el racisme? Què fem?

08.07.20

La convivència i per tant la cohesió social són elements clau en la vida quotidiana dels projectes comuns en els barris i en el món relacional de les persones. La bona convivència permet impulsar i establir solidaritats, intercanvis i relacions entre les persones, tant des d'una finca veïnal fins a un espai públic compartit, un equipament o  una escola.

El Treball Comunitari, un eix per a la transformació dels barris

01.04.17

Com a éssers humans i socials que som, vivim i tendim a viure en comunitat. Les nostres vides es desenvolupen en diferents barris i amb diferents comunitats de persones, i és allà on succeeixen tot un seguit d'esdeveniments que són determinants per a nosaltres.

El Treball Comunitari, un eix per a la transformació dels barris

22.02.17

Com a éssers humans i socials que som, vivim i tendim a viure en comunitat. Les nostres vides es desenvolupen en diferents barris i amb diferents comunitats de persones, i és allà on succeeixen tota una sèrie d’aconteixements que són determinants per a nosaltres.