Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés - Universitat Ramon Llull  

E-Campus fora de servei temporalment

E-campus Entra

Ha oblidat la contrasenya i/o usuari?

 
   Facebook Fundació Pere Tarrés    Twitter Fundació Pere Tarrés    Instagram Fundació Pere Tarrés    Blog professorat facultat
Inici | Cerca el teu curs | Castellano | Contacte | Sol·licitud d'informació | | Intranet | Fundació Pere Tarrés | Biblioteca
Estàs a: Inici  > Estudis  > Màsters i Estudis de Postgrau  > 

Estudis | Màsters i Estudis de Postgrau


Tornar al llistat


EXPERT UNIVERSITARI EN:
COACHING EN L’ÀMBIT SOCIOEDUCATIU

 
Curs 16/17 (2a edició)
Modalitat Semipresencial
Crèdits 15 ECTS
Idioma Castellà

Preinscripció  Matrícula

Sol·licitud d'informacióDurada     D'octubre 2016 a març 2017
Horari     Divendres de 17.00 a 21.00h i Dissabtes de 9.30 a 14.00 i de 15.30 a 19.00h (cada 15 dies)
Preu     1.740€ (més 80€ de taxes de matrícula) - inclou sessions pràctiques
Inauguració     22 d’octubre de 2016: Acte d’inauguració de màsters i postgraus i presentació de l’e-campus


Tenint en compte els estudis recents sobre la necessitat d’incorporar la dimensió emocional en els àmbits laborals i formatius, ens plantegem el coaching  com una metodologia orientada cap al màxim desenvolupament professional i personal de les persones.

Es tracta d’un procés sistemàtic que facilita l’aprenentatge i promou canvis cognitius, emocionals i conductuals que expandeixen la capacitat d’acció cedint el protagonisme a les persones i treballant des de les seves potencialitats. El coaching ens donarà les eines necessàries per facilitar el desenvolupament dels propis recursos i capacitats del client /usuari/alumne perquè pugui reorganitzar, resoldre, canviar o integrar una situació o realitat en què estigui bloquejat, d’una forma clara, ràpida i eficaç.Direcció i professorat | Objectius | Metodologia | Pla d'estudis | Sortides professionals 
Práctiques | Calendari | Formació relacionada | Ajuts i beques
Direcció

Genoveva Rosa. Doctora en Pedagogia i mestra per la UB. Vicedegana d'Ordenació Acadèmica de la Facultat d'Educació Social i de Treball Social Pere Tarrés de la URL. Experta en coaching per l'Institut Europeu de Coaching. Àmplia experiència en formació en diferents nivells educatius: educació infantil, educació primària i educació universitària. En l'àmbit de recerca, experta en habilitats socials, desenvolupament de competències, formació e-learning i didàctica.

Professorat

Àngels Sogas. Llicenciada en Ciències de l'Educació per la Universitat de Barcelona, Experta en Coaching en l'àmbit socioeducatiu per la Universitat Ramon Llull, Directora de l'Àrea Oberta de Postgrau, Coordinadora del Màster Universitari en Prevenció de Riscos a la Comunitat (amb EPSI-UAB) i Directora del Programa Universitari per a Gent Gran. Experta en habilitats socials, intel·ligència emocional i gestió de situacions de crisi. Professora dels graus d'Educació Social i Treball Social de la Facultat Pere Tarrés (Universitat Ramon Llull).

Artur Vericat. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UB. Coach professional i d'equips certificat per la ICF (International Coach Federation). Expert en Anàlisi Transaccional (ACAT), Formació en PNL, Gestalt (Institut Gestalt), Formació en Coaching sistÈmic i constel•lacions organitzacionals i familiars (Institut Europeu de Coaching). Soci fundador de ITC Consulting. Soci fundador d'Institut Coach. Coaching personal, executiu i organitzacional. Gestió d'equips, gestió del temps, Team building i temes relacionats en un major rendiment i satisfacció d'equips i d'empreses. Formador de coaching en l'Institut Europeu de Coaching.

Genoveva Rosa. Doctora en Pedagogia i mestra per la UB. Vicedegana d'Ordenació Acadèmica de la Facultat d'Educació Social i de Treball Social Pere Tarrés de la URL. Experta en coaching per l'Institut Europeu de Coaching. Àmplia experiència en formació en diferents nivells educatius: educació infantil, educació primària i educació universitària. En l'àmbit de recerca, experta en habilitats socials, desenvolupament de competències, formació e-learning i didàctica.

Lisette Navarro. Doctora en Pedagogia i educadora social per la URL de Barcelona. Professora de Grau de la Facultat d'Educació Social i de Treball Social Pere Tarrés de la URL. Experta en coaching per l'Institut Europeu de Coaching. Àmplia experiència de formació en: comunicació i mediació i resolució de conflictes. En l'àmbit de recerca, experta en habilitats socials i desenvolupament de competències.

Lucía Cumpostu Llicenciada en Filologia Anglesa i Espanyola, especialitzada en Màrqueting i Comunicació d'Empresa, després de diversos anys a càrrec d'un departament de Màrqueting i Vendes cursa estudis de Desenvolupament Internacional de Països Emergents i un màster en Periodisme Social. Coach certificada per IEC Barcelona, ​​treballa en resolució de conflictes i cohesió d'equips i grups. És formadora certificada Points of You Israel i especialitzada en tècniques de gamificació i treball amb imatges. És coach certificada en múltiple Brain Intelligence Techniques (Mbit Austràlia) i experta en management anticipatori, aplicat a l'orientació al futur de persones i organitzacions, per la consultora Coaching & Futuring, Barcelona

Maria Ollé. Diplomada en infermeria per la UB (Escola d'infermeria Santa Madrona). Especialista en neuropsiquiatria i envelliment cerebral i atenció psicològica al malalt. Tècnica en educació emocional. Experta en coaching per l'Institut Europeu de Coaching. Especialista en creativitat i innovació per a organitzacions per la Universidad Nacional Autónoma de México. Experta en Problem Solving Estratègic. Formadora i experta en "The Effective Thinking" per l'escola Edward de Bono. En l'àmbit d'investigació, experta en eines de pensament i tècniques de creativitat aplicades al coaching.

Paco López. Doctor en Psicologia per la Universitat de Valladolid i Màster en Teràpia breu estratègica pel Centro di Terapia Strategica di Arzzo y el Mental Research Institute of Palo Alto. Ha centrat la seva tasca en el vessant aplicat de la Psicologia social i de l'educació, compaginat intervenció, docència, recerca i responsabilitats directives. Destaca per la seva activitat com a assessor psicopedagògic i formador d'agents socials i educatius. És professor de la Facultat d'Educació social i Treball social Pere Tarrés (Universitat Ramon Llull) des de 1996 i Degà de la mateixa des de 2007.

Susanna Artó. Directiva en Banca i Empreses, RRHH, docent en habilitats directives, conferenciant, experta en Lideratge i Motivació. Coach i Business Coach. Psicoterapeuta. Àmplia trajectòria professional com a Directiva, sumada a una gran vocació i experiència terapèutica, fan que fusioni tots dos móns, l'empresarial i el terapèutic, per ajudar a les persones a conèixer-se, potenciar i gestionar els seus propis recursos, afrontar amb passió els nous reptes, i mantenir-se en el continu aprenentatge.

Sylvia Comas. Llicenciada en Ciències Empresarials, MBA per ESADE i per HEC, París. Interessada a enfocar-se en una activitat orientada a les persones i el seu desenvolupament personal, va estudiar Mindfulness i Reducció d'Estrès al Centre Mèdic de la Universitat de Massachusetts, obtenint el grau de professora certificada. Formadora de Mindfulness i programes d'entrenament de la consciència plena orientats a la reducció d'estrès iel cultiu de la resiliència, en l'àmbit empresarial i educatiu. Sòcia fundadora de l'Institut Esmindfulnes i Careholder del HUB- Madrid, una organització per al foment de l'emprenedoria i la innovació social.

Conxita Luna Tarrés. LLicenciada en Psicologia per l'UAB i educadora social pel CEESC. Postgrau en assessorament psicopedagògic per l'UAB. Postgrau en lideratge psicosocial per l'UPF. Diploma en teràpia familiar sistèmica. Màster Practitioner i Trainer en PNL (AEPNL). Màster de coaching integratiu a l'escola Motiva't. Diploma de Mindfulness en la pràctica clínica per AEMIND. Diploma de Reducció de l’estrés i teràpia cognitiva basats en l’atenció plena per REBAP internacional. Diploma en Mindfulness Self Compassion per AEMIND. Directora d’equips de Serveis Socials municipals. Professora associada a la Fundació Pere Tarrés. 

  • Desenvolupar les tècniques pròpies del coaching.
  • Reconèixer els elements de la intel·ligència emocional en persones i en equips per a la generació de situacions d’aprenentatge i de millora.
  • Descobrir creences limitants i aprendre a convertir-les en potenciadores.
  • Desenvolupar la capacitat de gestionar equips per a la generació d’opcions i l’obertura al canvi.

Participació activa de l’alumnat. El contingut del curs es formula a partir d’una combinació teòric pràctic de les seves sessions, que permet un desenvolupament de les habilitats i capacitats de cada estudiant. Aquesta metodologia s’aplicarà mitjançant dinàmiques relacionals, treballs individuals o sessions magistrals amb un docent.


Mòdul 1. Introducció al coaching (1,5 ECTS)
Mòdul 2. El coaching i l’apoderament (1,5 ECTS)
Mòdul 3. El coaching i la nsuperació de les situacions crítiques (1,5 ECTS)
Mòdul 4. Treballar des de la creativitat (3 ECTS)
Mòdul 5. Intel·ligència emocional i coaching (3 ECTS)
Mòdul 6. Coaching d’equips i persones: àmbit social i educatiu (3 ECTS)
Mòdul 7. Pràctiques (1,5 ECTS)
SESSIÓ DE MENTORING: Supervisió de pràctiques

 


  • Life coach
  • Coach educatiu executiu, d’empreses i d’equips
  • Consultors d’empreses
  • Especialistes en selecció de personal

Les pràctiques d'aquesta titulació estan incloses en les dinàmiques de les sessions presencials.


Veure calendari curs 2016-17


Diploma d’especialització universitària en Counselling
Màster en counselling
Diploma d’especialització universitària en intervenció psicosocial en emergències i situacions de fort impacte emocional
Expert universitari en acompanyament sistèmic i estratègic en contextos socials i educatius
Expert universitari en ètica aplicada a l’acció social i psicoeducativa


Podeu consultar les Ajudes i beques disponibles aquí.© Fundació Pere Tarrés | Avís legal | Mapa de la web | Accessibilitat | Contacte