Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés - Universitat Ramon Llull  

E-Campus fora de servei temporalment

E-campus Entra

Ha oblidat la contrasenya i/o usuari?

 
   Facebook Fundació Pere Tarrés    Twitter Fundació Pere Tarrés    Instagram Fundació Pere Tarrés    Blog professorat facultat
Inici | Cerca el teu curs | Castellano | Contacte | Sol·licitud d'informació | | Intranet | Fundació Pere Tarrés | Biblioteca

Estudis | Màsters i Estudis de Postgrau


Tornar al llistat


MÀSTER EN:
COUNSELLING

 
Curs 17/19 (14a edició)
Modalitat Semipresencial
Crèdits 60 ECTS
Idioma Castellà

Preinscripció  Matrícula

Sol·licitud d'informacióDurada     D’octubre 2017 a juny 2019
Horari     Divendres de 17 a 21 h i dissabtes de 9.30 a 14.30 h i de 15.30 a 18.30 h (cada mes)
Preu     5.843 € (taxes incloses)
Inauguració     21 d’octubre de 2017: Acte d’inauguració de màsters i postgraus i presentació de l’e-campus


 


 

Formació d'interés en serveis socials Aquesta activitat formativa ha rebut el reconeixement de formació d’interès en serveis socials concedit pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies

 

El counselling és una eina poderosa d’aplicació en totes les professions “d’ajuda”. Educadors, psicòlegs, terapeutes, infermeres, treballadors socials, mestres, pedagogs, agents de pastoral, voluntaris, trobaran en el counselling un model d’intervenció, basat en la psicologia humanista, que els permetrà qualificar la seva intervenció.
La tasca del conseller/assessor personal és la d’ajudar a explorar i identificar les dificultats dels destinataris per tal de facilitar el procés d’autoconeixement i creixement personal que portarà al canvi, a l’alleugeriment dels símptomes o la resolució de les dificultats.Direcció i professorat | Objectius | Metodologia | Pla d'estudis | Sortides professionals | Práctiques |
Calendari | Ajuts i beques
Direcció

José Carlos Bermejo, Doctor en Teologia Pastoral Sanitària. Màster en counselling, màster en bioètica, postgrau en gestió de residències i serveis per a gent gran. Director General del Centro San Camilo, Director del Centro de Humanización de la Salud (CEHS), Professor a la URL, Professor del CEHS, Professor del Camillianum, Professor de la Universitat Catòlica de Portugal i autor de nombrosos llibres i articles.

Coordinació

Ana Martínez Cuevas. Treballadora Social. Màster en counselling, postgrau en gestió de residències i serveis per a gent gran. Tècnica de la Conselleria de Benestar Social, Comunitat Valenciana.

Professorat

Eva García. Llicenciada en Psicologia, Màster en Counselling, Màster en Formació de Professorat. Professora de la formació a distància del CEHS, Voluntària del Centre d'Escolta, Coordinadora tècnica dels Postgraus a distància del CEHS.

Marisa Magaña. Llicenciada en Psicologia, Màster en Counselling, Postgrau en Dol, Experta en Tractaments de Dol Complicats. Directora del Centro de Escucha San Camilo de l'CEHS. Coordinadora acadèmica del postgrau en dol del CEHS. Professora del màster en counselling i del postgrau en dol del CEHS. Intervenció terapèutica en dol individual i grupal. Tutora de pràctiques d'alumnes Universitat Pontifícia de Comillas.

Cristina Muñoz. Diplomada en infermeria, Postgrau en Cures Pal·liatives, Màster en Counselling, Postgrau de Gestió de Residències i Serveis per a gent gran. Responsable de Formació del CEHS, Professora del CEHS. Organitzadora i Membre del Comitè Científic de les Jornades Nacionals d'Humanització de la Salut, de les Jornades de Dol, de les Jornades de Família i Cures Pal·liatives i de les Jornades d'Alzheimer del CEHS.

Consuelo Santamaría. Doctora en pedagogia, Màster en counselling. Orientadora d'equip d'orientació psicopedagògica en centres d'educació primària.

Felicidad Vicente. Llicenciada en Psicologia. Màster en Counselling, màster en Gerontologia, postgrau en Gestió de residències i serveis per a gent gran. Responsable de formació a distància del Centro de Humanización de la Salud, professora de formació continuada, formació professional i formació de postgrau. Coordinadora acadèmica dels postgraus del Centro de Humanización de la Salud.

  • Donar a conèixer la teoria, pràctica i filosofia del Counselling.
  • Ensenyar a aplicar les seves tècniques a la relació d’ajut i també a totes les situacions en què es necessiten, no només unes tècniques d’intervenció interpersonals, sinó també una metodologia que ajudi a treballar i a potenciar el canvi positivament.

S’alternen les explicacions teòriques amb els treballs pràctics (exercicis de simulació, roleplay, visionat i comentari d’audiovisuals, etc.).


PRIMER CURS

Mòdul 1. Context, objectius i finalitats del counselling (2.5 ECTS)
Mòdul 2.
Estratègies per a la creació del vincle i l’exploració de les dificultats (4.5 ECTS)
Mòdul 3.
Tècniques d’identificació de recursos i estimulació per al canvi (4.5 ECTS)
Mòdul 4.
Intervenció per a la motivació i plans d’acció (4.5 ECTS)
Mòdul 5.
El desenvolupament continuat del counselor (2.5 ECTS)
Mòdul 6. Dimensió espiritual i counselling (2.5 ECTS)
Mòdul 7. Ètica i counselling (2.5 ECTS)
Mòdul 8. Pràcticum (6.5 ECTS)

SEGON CURS

Mòdul 1. Aplicació de les tècniques del counselling al món sociosanitari (2 ECTS)
Mòdul 2. Counselling i psicopatologia (2 ECTS)
Mòdul 3. Counselling i exclusió social (2 ECTS)
Mòdul 4. Counselling en dol (2 ECTS)
Mòdul 5. Counselling organitzacional i counselling en grup (3 ECTS)
Mòdul 6. Counselling amb famílies, parella, nens i adolescents (3 ECTS)
Mòdul 7. Counselling i situacions crítiques (2 ECTS)
Mòdul 8. Creixement personal del counsellor: autenticitat (2 ECTS)
Mòdul 9. Pràcticum (5 ECTS)
Mòdul 10. Projecte final (7 ECTS)

 


Forma professionals que puguin exercir el rol de counselor, o especialista en counselling, ja sigui com a exercici liberal de la professió o com a counselors o experts en counselling aplicat a diferents especialitats (sanitari, social, educatiu, etc.).


Les pràctiques d'aquesta titulació estan incloses en les dinàmiques de les sessions presencials.


Veure calendari curs 2017-18


Podeu consultar les Ajudes i beques disponibles aquí.© Fundació Pere Tarrés | Avís legal | Mapa de la web | Accessibilitat | Contacte