Materials i recursos
 Tornar a materials

Materials i recursos

Nom del recurs

Nom del recurs

Tipologia

Tipologia

Autor/a

Autor/a

Nom del recurs

Esplai TIC

Tipologia

Recursos per activitats

Autor/a

Equip del MCECC

Les Tecnologies de la informació i la comunicació han proporcionat múltiples recursos i oportunitats per a persones i organitzacions. Els Centres d’Esplai també podem treure suc de la xarxa i tots els seus avantatges. Aquesta campanya, a banda d’aportar recursos, també aporta conceptes de caràcter pedagògic que ajudaran a treballar millor les eines TIC a l’esplai!

Esplai i noves tecnologies.
Campanya del MCECC que pretén apropar a esplais, monitors, monitores, pares, mares i tots els agents educatius i socials que ho considerin rellevant la importància que les noves tecnologies de la informació i la comunicació han pres en la societat actual, així com les eines principals per a fer-ne un bon ús i aprofitar les seves potencialitats educatives.
Veure

Activitats amb infants i joves. 
Un dossier de recursos i activitats per a fer amb infants i joves en activitats de lleure a l’esplai, centre diari, cau, etc.
Veure

Més recursos a la xarxa.
Les possibilitats d’activitats a fer amb eines que ens ofereix la xarxa i les TIC en general són molt àmplies. Us fem un recull final de recursos que han aparegut a les activitats i de moltes més pàgines, aplicacions, materials... que podeu emprar a l’esplai.
Veure

Recull de recursos i bibliografia. 
Un recull dels principals recursos que hem tractat al llarg de la campanya relacionats amb les TIC i el lleure, que esperem que pugueu emprar en les activitats, gestió, formació dels monitors i responsables... de l’esplai.
Veure