Zona 7

Notícies

Veure totes >

12.01.23 - Qui té la pinça?, l'Esplai radiofònic del MCECC produït des del voluntariat, estrena el novè capítol mitjançant la plataforma Spotify i el web del Moviment. Divendres 13 de gener, a les 07.30 h del matí, s'ha publicat la nova entrega.

Alberto -del Centre d'Esplai Sant Pere i Sant Pau de Zona 08- i Laia -responsable pedagògica de Zona 01 i 06- condueixen el programa, que compta aquesta vegada amb la col·laboració de dos representants del Moviment a la FIMCAP: Yolanda Toledo, de l'Esplai Alcor de Zona 07, i Alba Jalencas, de l'Esplai Cra-Crac, també de Zona 07, ambdós centres situats a Badalona.

Com sabeu, la FIMCAP és la Federació Internacional de Moviments Juvenils Catòlics Parroquials i es va crear el 1962. Yolanda i Alba relaten la seva experiència a l'espai Qui té la pinça?. Yolanda va participar en l'EuroCourse, un àmbit de formació. El capítol també recull l'experiència al campament que se celebra cada quatre anys, que agrupa tots els monitors/es dels moviments juvenils i que va comptar amb una participació de 4.000 persones: activitats, jocs i intercanvis de relats pel que fa a l'experiència de cada centre, entre altres qüestions compartides.

El teu pòdcast, des de l’Esplai

Aquestes entregues de ràdio en diferit permeten, a més, conèixer com és el dia a dia de cada centre del MCECC. Què compartim, i en què ens diferenciem? Escoltant Qui té la pinça? podem donar resposta a aquestes preguntes. En cada entrega, diferents persones vinculades al Moviment acompanyen els convidats del capítol, així com el conegut Joc Badabadoc, personatge de les trobades i troques del MCECC.

  • Si t'agradaria formar part del projecte o saber-ne més, només et cal escriure un correu a secretaria.mcecc@peretarres.org

Podeu escoltar tots els programes a la pàgina del pòdcast.

Iniciatives

Veure totes >

Agenda

Veure totes >

dimecres

27

setembre

Z07-Reunió territorial 20:15h

C.E. Bon-Vent

Equip Territorial

Responsables Territorials

Zona 07: Barcelonès Nord

Alba Jalencas - Yolanda Toledo - Carles Figuerola Aguado

Responsable pedagogic - Secretària - Tresorer

Consell directiu

Txell Cots i Latorre

Txell Cots i Latorre

Vocal del Consell Directiu

Promotor/a

Estel Puerta García

Estel Puerta García

Promotora de Centres d'Esplai

Consiliari

Centres de la zona o el territori