Activitats, accions i iniciatives
 Tornar a activitats

Gala de lliurament de Premis "Panyoleta d'Or 2018" i Lliurament de Diplomes i tancament del Curs Brúixola - MCECC-Lleida

General

09.06.18 / Afegir a Google Calendar

El proper dissabte dia 9 de juny tindrà lloc, al MCECC-Lleida (c. Acadèmia, 17, 25002 Lleida) la Gala de tancament del Concurs "Panyoleta d'Or 2018" i "Curs Brúixola 2018".

  • D'una banda, es realitzarà el lliurament dels premis «Panyoleta d'Or 2018», en els quals es guardonen els millors curtmetratges realitzats pels esplais que formen part del MCECC – Lleida
  • També es lliuraran els diplomes als participants del «Curs Brúixola 2018». Els diplomes s'atorgaran als alumnes que, essent majors de 16 anys hagin superat el curs (es a dir, avaluats com a aptes). Aquests obtindran el diploma del curs d’iniciació al voluntariat.

L'horari previst d'aquest acte és:

  • 19,00 h - Inici de la Gala del concurs "Panyoleta d’Or 2018" i tancament del "Curs Brúixola 2018"
  • 20,30 h - Berenar de cloenda amb els assistents a la "gala".

L'activitat és oberta a tothom!

Amb tot, i per facilitar-ne l'organització, us agrairem que realitzeu una inscripció amb el formulari d'aquest mateix web abans del proper divendres dia 8 de juny a les 12,00h del migdia. 

Activitat de trobada i tancament "Curs Brúixola 2018"

Aprofitant la realització de la Gala del Concurs "Panyoleta d'Or 2018" i tancament "Curs Búixola", que com s'ha dit són oberts a la participació de tothom i en els que us convidem especialment, l'equip de de tutors del Curs Búixola ha volgut promoure una activitat de tancament i trobada entre tutors i participants del Curs Brúxola que es va celebrar durant la Setmana Santa passada.

Per això, us convidem a una activitat (amb pernoctació inclosa) a la Parròquia de Sant Ignasi de Loiola (pl. d'Espanya, 4) de la ciutat de Lleida, seu del centre d'esplai amb el mateix nom.

Que farem?

En acabar la Gala de tancament "Panyoleta d'Or 2018" i "Curs Brúixola 2018":

  • Dissabte sobre les 21,00 h - Desplaçament a peu fins a plaça d'Espanya, 4
  • Dissabte sobre les 21,30 h - Sopar
  • Dissabte en acabar de sopar - Activitat de Nit
  • Dissabte a les 00,00 h - Bona nit i fins l'endemà
  • Diumenge sobre les 9,00 h - Bon dia, fem motxilles i ens diem adéu.
  • Diumenge a les 10,30 h - Recollida pels pares/mares a la Parròquia de Sant Ignasi de Loiola

Que he de portar?

Sac de dormir i màrfega Un recanvi de roba Estris de neteja personal Sopar del dissabte ...i moltes ganes de passar-ho d'allò més bé.

Com m’apunto?

S'haurà de realitzar la inscripció i el pagament de 3 € en el següent formulari en línia i portar la fulla d’autorització omplerta i signada pels pares/mares per tal de participar en l’activitat (Aquesta fulla serà recollida a l’entrada de la Gala "Panyoleta d'Or 2018" i "Curs Brúixola 2018" i sense ella no es podrà participar de l’activitat).

Podeu descarregar-vos l'imprés d'inscripció en aquest enllaç.

La inscripció, com en el cas anterior, està oberta fins el divendres dia 8 de juny a les 12,00h del migdia.