Activitats, accions i iniciatives
 Tornar a activitats

Joc de nit d’inici de curs: Trobada Territorial de monitors/es

Zones i Territoris

16.10.20 21:00 h a 23:00 h / Afegir a Google Calendar

a determinar segons les inscripcions

Cada any des de la zona 05 volem començar trepitjant fort! I és per això que iniciem amb una activitat de coneixença entre monitors/es. Davant la situació actual no podem mantenir el format d’altres cursos, però ens hem reinventat I volem fer una activitat molt especial:

  • Conèixer monitors I monitores d’altres esplais de la zona, en concret aquells equips que porten edats similars a les que portaràs enguany!
  • Generar espais per a compartir inquietuds I bones pràctiques
  • Gaudir del món de l’Esplai

Preu de la trobada

El preu de l’activitat és gratuït. Demanem el compromís de participar-hi, ja que la preparació compta amb temps de recursos humans (de monitors I monitores dels esplais de la zona) I també amb recursos materials.

Què he de fer per inscriure’m?

És imprescindible que t’inscriguis al següent formulari abans del 10 d’octubre. El podeu fer de manera individual o tot l’esplai junt. És imprescindible que escolliu quina franja d’edat porteu

Què cal portar?

No es facilitarà sopar, ni hi haurà marcat un temps per fer-ho. Demanem que vingueu sopats o pugueu sopar després de l’activitat. No es contempla per qüestions de seguretat I higiene davant la situació actual.

Durant la setmana abans us enviarem la convocatòria concreta de lloc I si cal portar alguna cosa específica.

Normativa a seguir:

Cal seguir la normativa de les activitats del Moviment, al fer la inscripció accepteu seguir-la. Així com els Criteris d’activitats de lleure davant la situació de covid.

FEM ESPLAI, Trepitjant fort!!