Activitats, accions i iniciatives
 Tornar a activitats

Fem que l'Estiu soni bé!

General

01.06.18 / Afegir a Google Calendar

Què proposem?

Arriba l’estiu i és l’hora de planificar les activitats d’estiu. En les mil i una activitats que realitzem en unes colònies, uns campaments o un casal de vacances, en moltes ocasions, utilitzem la música per acompanyar les activitats.

Òbviament, sempre prioritzarem aquells moments de cant i guitarra!, que són els propis en les activitats d’estiu.. però per altres moments, pot tenir sentit utilitzar música (amb volum moderat i sense abusar d’utilitzar-la massa estona) a partir de la reproducció de música gravada.

Per aquest motiu, des del MCECC, us volem proposar que, col·laborativament, entre tots els centres d’esplai, configurem unes llistes de reproducció a la xarxa social Spotify i amb el perfil MCECC (al que ara ja hi tenim dues llistes!)

Perquè ho proposem?

La proposta pretén ser un recurs més per als centres d’esplai i les activitats d’estiu.

Alhora, si disposem de músiques adients per a les diferents edats i moments, també propiciarem que la “música que soni” sigui més adient.

És preocupant, de vegades, escoltar música enllaunada amb lletres que sovint no respecten valors o perspectives que des dels centres d’esplai intentem educar (perspectives de gènere, violència...).

Quines llistes proposem?

Proposem elaborar quatre llistes de reproducció:

  • Una llista per activitats d’infants entre 6 i 12 anys.
  • Una llista per activitats d’adolescents a partir de 13 anys.
  • Una llista per als moments de celebració de la fe, amb cançons i cants per a la celebració de l’Eucaristia o celebració de la paraula (per si no teniu disponibilitat d’interpretar-les amb les guitarres).
  • Una llista per a moments de relaxació, pregària, baixada de ritme... (ambmúsiques instrumentals).

 Com podeu participar-hi?

Demanem la col·laboració de tots els monitors i monitores del MCECC per fer grans les llistes que hem proposat i incloure-hi el màxim número de cançons i temes possibles.

Per això, us animem a que ens proposeu músiques a través d’aquest senzill formulari. 

Ben aviat publicarem les llistes al nostre perfil d’Spotify perquè les tingueu tots i totes disponibles!

Fem que l’estiu soni bé!