Activitats, accions i iniciatives
 Tornar a activitats

Curs Brúixola 2024 - MCECC Lleida

Zones i Territoris

24.03.24 17:30 h al 27.03.24 18:30 h / Afegir a Google Calendar

Casa de Colònies Montsant de Vilaller

Un any més MCECC-Lleida organitza el Curs Brúixola per Setmana Santa. És una formació destinada a joves premonitors/es que es troben entre els cursos de 4t d’ESO i 2n de Batxillerat (o equivalents). Enguany es realitzarà del 24 al 27 de març a la Casa de Colònies Montsant de Vilaller

Aquest curs, dirigit en exclusiva a joves que formen part d’algun Centre d'Esplai del MCECC, té com a objectiu introduir els seus participants en el món del lleure per mitjà d’unes formacions bàsiques que facilitaran el seu aprenentatge. A més, el format intensiu permet aprofundir en diversos aspectes que difícilment es podrien tractar en un entorn diferent.

Així, durant aquests quatre dies els premonitors/es podran gaudir de la natura d’alta muntanya, aprendran a planificar activitats, descobriran nous jocs i viuran una experiència inoblidable al costat d’altres joves que, com ells i elles, també formen part del món de l’Esplai.

La sortida serà diumenge 24 de març a les 17.30h al Camp d'Esports de Lleida, i l'arribada dimecres 27 de març a les 18.30h aproximadament al mateix lloc. 

Què cal portar?

  • Sopar del primer dia
  • Fulard
  • Targeta de la Seguretat Social
  • Sac de dormir, estris d’higiene i indumentària per als tres dies
  • Lot instruments musicals (si en teniu!)
  • Llibreta i bolígraf

(*) En cas que s’hagi de portar algun altre element, els/les tutors/es ho comunicaran mitjançant un correu electrònic als inscrits.

Inscripcions

Cal que feu la vostra inscripció a través del següent formulari. La data límit d'inscripció és dilluns 4 de març de 2024. El preu de la inscripció és de 120 euros i inclou la formació, el desplaçament, l'assegurança i l'estada a la casa