Activitats, accions i iniciatives
 Tornar a activitats

Jornada formativa de monitors/es - Territori Solsona

Zones i Territoris

05.03.23 09:30 h a 13:15 h / Afegir a Google Calendar

Casal Parroquial, c/ Pujada de Sant Francesc s/n (Berga)

Els monitors i monitores de Territori Solsona podrem gaudir d’una trobada formativa per a tots i totes; aquesta vegada amb la voluntat de poder celebrar-la de forma presencial -per primera vegada-. Diumenge 5 de març ens trobem a les 9:30 h per iniciar la jornada. Es podrà escollir entre dues formacions que s’han decidit i aclarit amb l’equip de Territori. L'objectiu de les sessions és poder millorar en la tasca educativa dels vostres equips humans.

Horari previst

  • 09.30 h: Benvinguda i esmorzar
  • 10.00 h: Formacions
  • 13.00 h: Cloenda

Què he de fer per inscriure'm?

Hi ha dues formacions disponibles, ambdues amb places limitades. En fer la inscripció a través del següent formulari, cada monitor/a podrà escollir lliurement aquella que prefereixi.

  • F01: Gestió d’equips, introducció de les cures en els equips

Aquesta formació serà un taller per trobar eines que ens ajudin a la millora de la relació amb els altres en tots els aspectes. Així, es dona l’oportunitat de prendre consciència de la nostra realitat a la vegada que adquirir eines i recursos que facilitin el procés.

  • F02: Recursos i eines educatives, jocs i dinàmiques

Aquesta formació és un taller sobre diferents eines per treballar aspectes a través del joc i la dinàmica, saber què volem treballar i com. Tot amb una proposta dinàmica amb la possibilitat de poder tenir més recursos com a monitor/a.

La data límit per apuntar-se a la jornada formativa és el divendres 17 de febrer.