Activitats, accions i iniciatives
 Tornar a activitats

PITXI PAELLA – Territori Lleida

Zones i Territoris

21.05.23 09:00 h a 15:30 h / Afegir a Google Calendar

A determinar

Torna una de les activitats estrella del territori, el PITXI PAELLA. L’objectiu principal d’aquesta activitat és conèixer les monitores i monitors dels diferents Centres d’Esplai que formen el territori, jugar al pitxi i fer un concurs de paelles entre tots. 

L’any passat va tenir lloc per primera vegada, i aquest any volem que també hi formin part els consiliaris, consiliàries, animadors de la fe i representants legals dels vostres centres. És per això que us proposem celebrar la TREC durant aquesta gran jornada. 

Com i quan serà?

El diumenge 21 de maig a partir de les h. Encara queda per determinar el lloc. 

Horari previst del dia

  • 9 h: Convocatòria 
  • 9.30 h: Inici del pitxi i esmorzar 
  • 12 h: Cuinar 
  • 12.30 h: TREC 
  • 14 h: Tast de paelles per part del Jurat
  • Dinar i temps lliure 
  • 15.30 h: Concurs de jocs de tota la vida 

El Pitxi i esmorzar

Per fer el campionat de pitxi entre Centres d’Esplai hi ha unes bases del joc que s’hauran de seguir per poder participar. És important llegir-les atentament. En aquest enllaç les podreu trobar. Com diuen les bases, és important apuntar-vos al torneig a través de l’enllaç per poder participar-hi. 

El torneig serà simultani amb l’esmorzar, de manera que mentre un equip no juga podrà esmorzar a la zona del públic.

Concurs de paelles

Cada Esplai haurà de cuinar la seva paella, així com portar-se tots els estris necessaris per fer-ho i per menjar-la. Un cop estiguin totes les paelles cuinades, un jurat expert farà un tast a cegues per saber quina és la guanyadora. Seguidament, ens reunirem totes juntes per dinar amb comunitat. 

No hi ha cap norma a seguir per fer la paella, cada Centres d’Esplai ho pot fer amb el gust que més li agradi. Això sí, el jurat és ben exigent! 

  • Inscriu-te aquí al concurs paelles.

Inscripció

Us heu d’inscriure per poder participar en el pitxi, però també per participar en la jornada -a banda-En cas que vulgueu venir al concurs de paelles, però no al pitxi o a la inversa, també ho podeu fent ús d’aquest formulari. La data límit per formalitzar les inscripcions és el 14 de maig.