Activitats, accions i iniciatives
 Tornar a activitats

La Comissió Experiències de Zona 15 es troba!

Zones i Territoris

15.11.22 / Afegir a Google Calendar

El pròxim 2 de desembre a les 19 h, a l’Esplai L'Erol (Mataró), celebrem la trobada de la Comissió Experiències, la qual s'emmarca dins de les activitats de coneixença, cohesió i trobada de monitors/es de Zona 15 (Maresme).

L'objectiu principal de la trobada és compartir vivències, recursos, eines, dubtes o inquietuds, entre altres qüestions, sobre necessitats actuals amb la resta de monitors/es dels altres Centres i Clubs d'Esplai. Concretament, els temes a abordar són els següents quatre: seguiment de monitors/es, com es fomenta la cohesió entre l'equip educatiu, comunicació a l’Esplai i gestió de conflictes dins l'equip de monitors/es.

L'activitat consisteix en diverses taules rodones amb participants d'Esplais diferents en les quals es parlarà de temes que prèviament s'han decidit pels mateixos equips i la comissió de Zona 15.

Per finalitzar, es farà un sopar en el qual cada Esplai prepararà una part de l'àpat; en aquest cas, Premià porta el primer, L'Erol el segon, i Itaca (Teià) les postres.

Com puc participar?

Podeu inscriure-us a la trobada a través del següent enllaç.

Fem Esplai!