Activitats, accions i iniciatives
 Tornar a activitats

PITXI PAELLA – Territori Lleida

Zones i Territoris

15.05.22 09:00 h / Afegir a Google Calendar

A determinar

Torna una de les activitats estrella del territori, el PITXI PAELLA. L’objectiu principal d’aquesta activitat és conèixer les monitores i monitors dels diferents centres d’esplai que formen el territori, jugar al pitxi i fer un concurs de paelles entre tots.

Fa temps que es planteja l’opció de poder fer una activitat on poder-nos reunir totes les monitores i monitors del territori de Lleida amb l’única finalitat de passar-ho bé i poder compartir una estona totes juntes. Ara, aquest dia arriba.

Com i quan serà?

El dia 15 de maig a partir de les 09.30h. Encara queda per determinar el lloc.

Horari previst del dia

  •  9:30h: convocatòria
  • 10:00h: iniciem pitxi + esmorzar
  • 12:00h: cuinar
  • 14:00h: cata de Paelles per part del Jurat.

Dinar i temps lliure

El Pitxi + esmorzar

Per fer el campionat de pitxi entre centres d’esplai hi ha unes bases de joc que s’hauran de seguir per poder participar. És important llegir-les atentament. En aquest enllaç les podreu trobar. Com diuen les bases, és important apuntar-vos al torneig a través de l’enllaç per poder participar-hi.

El torneig serà simultani amb l’esmorzar, de manera que mentre un equip no juga podrà esmorzar a la zona del públic.

Concurs de paelles

Cada esplai haurà de cuinar la seva paella, així com portar-se tots els estris necessaris per fer-ho i per menjar-la. Un cop estiguin totes les paelles cuinades un jurat expert passarà a tastar-les per saber quina és la guanyadora. Seguidament cada centres d’esplai podrà començar a dinar a l’espai que hi haurà.

No hi ha cap norma a seguir per fer la paella, cada centres d’esplai ho pot fer amb el gust que més li agradi. Això sí, el jurat és ben exigent.

  • Inscriu-te aquí al concurs paelles.

Inscripció

Com es comentava, us heu d’inscriure per poder participar al Pitxi, però també per participar a la jornada (a banda). En cas que vulgueu venir al concurs de paelles, però no al pitxi o a la inversa, també ho podeu fer utilitzant aquest formulari.  

Data límit per les inscripcions: 24 d’abril