Activitats, accions i iniciatives
 Tornar a activitats

Torna la trobada d’infants a MCECC Lleida

Zones i Territoris

12.03.22 16:00 h a 18:30 h / Afegir a Google Calendar

Després de molt temps sense poder celebrar la trobada d’infants, torna a arribar el dia on els més petits dels nostres centres es podran retrobar per passar una tarda ben divertida. Aquesta edició, la trobada serà en tres espais diferents, per tal de respectar al màxim les mesures actuals:

Grup A: Escola Santa Anna (C.E. Albatros): participants d’infantil
Grup B: Escola Sant Jaume (C.E. Sant Jaume): participants de 1r, 2n, 3r i 4t de primària
Grup C: Escola Episcopal (C.E. Epis): participants de 5è, 6è i 1r i 2n d’ESO.


En el cas que els vostres grups naturals variïn en les edats, no hi ha cap inconvenient en passar-se a un altre grup. En el moment de la inscripció ho haureu d’especificar.

La trobada s’iniciarà a les 16:00h cada centre d’esplai a la seva seu, fins a les 16:30h teniu temps d’arribar a l’escola corresponent. D’aquesta manera tots i totes teniu 30 minuts per fer el trajecte. En la tornada seguirem el mateix protocol, la trobada s’acabarà a les 18:00h i tindreu 30 minuts per tornar a les vostres seus. Des de la comissió s’ha pensat aquesta opció perquè així no hàgeu de fer canvis amb les famílies. Qualsevol cas que hi pugui haver us podeu posar en contacte amb una persona de l’equip de territori o de la comissió organitzadora per gestionar-ho. A continuació, detallem l’horari de la jornada

Horari previst

  • 16:00h → Arribada dels infants en cada un dels centres
    16:30h → Arribada al pati corresponent per franges d’edat
    16:30h  - 18:00h → Jocs i berenar
    18:00h → Tornada als centres

Preu de la trobada

El preu pels participants és de 2€. La trobada és gratuïta pels monitors i monitores. El cost és perquè hi haurà berenar per tots els assistents, i es pagarà al moment de la inscripció.

Què he de fer per inscriure’m?

Podeu fer la inscripció de tots els infants i monitors/es del vostre esplai a través d'aquest enllaç. Haureu d’especificar tant monitors/es com infants en quin grup s’inscriuen. Recordem:
Grup A: infantil
Grup B: 1r, 2n, 3r i 4t de primària
Grup C: 5è, 6è i 1r i 2n d’ESO

La DATA LÍMIT per fer la inscripció serà el dia 09/03/2022 a les 17:00h

Què cal portar?

  • Aigua
  • Panyoleta

SOM DE L'OEST!