Activitats, accions i iniciatives
 Tornar a activitats

Jornada formativa Zona 12

Zones i Territoris

28.02.21 10:00 h a 13:00 h / Afegir a Google Calendar

Connexió telemàtica

Participa a la jornada matinal de formacions de la Zona 12! Malgrat que -enguany, degut a la situació sanitària actual- no puguem acompanyar les formacions amb altres activitats presencials que hem celebrat tradicionalment a la Zona 12, volem mantenir aquesta jornada formativa en format telemàtic per tal de seguir enfortint el lligam dels diferents Centres d'Esplai amb la Zona. 

Horari previst de la jornada 

Diumenge 28 de febrer. 

  • 10h: Benvinguda i pregària
  • 10.45h: Inici de les formacions
  • 13h: Comiat de la trobada

Lloc  

Les formacions es realitzaran telemàticament.

Preu de la jornada

Gratuïta.

Formació

Tindrem tres formacions, i s’escolliran per ordre d’inscripció. En cas que en alguna formació no s’inscrigui prou gent es derivaria aquestes persones a altres formacions. A continuació teniu el llistat de les formacions que es realitzaran:

  • FORM01. Càstig i alternatives.
  • FORM08. Com treballar i motivar als adolescents i joves.
  • FORM10. Eines per treballar l’educació emocional amb els infants i joves.

Què he de fer per inscriure’m?

Cal fer la inscripció a través d'aquest formulari abans del diumenge 21 de febrer. En la vostra inscripció, caldrà que especifiqueu el vostre nom, de quin Centre d'Esplai formeu part, quina és la formació que voleu realitzar (heu d'escollir entre les tres que us hem presentat a l'apartat anterior), la talla de les vostres samarretes, si us quedeu tota la jornada, etc. 

Normativa a seguir

Amb la inscripció i la participació a la jornada accepteu la normativa d’activitats del Moviment. En cas que la necessiteu, podeu demanar-ho als responsables de zona.

FEM ESPLAI!