Activitats, accions i iniciatives
 Tornar a activitats

FITA: Trobada formativa per a monitors i monitores de la Zona 01i06

Zones i Territoris

20.02.21 10:00 h a 14:15 h / Afegir a Google Calendar

Format telemàtic.

Davant la situació actual, creiem que és clau poder conèixer altres monitors i monitores dels esplais de la zona per tal de fer xarxa de suport mutu, motivació i recursos d’activitats.

Horari previst del cap de setmana

Dissabte 20 de Febrer:

● 10:00h Benvinguda i espai inicial

● 11:00h Inici de les formacions

● 14:00h Espai per a compartir i comiat

Preu de la trobada

La trobada no té preu, però es demana un compromís, ja que l’economia de la Zona i el Moviment financen les formacions. Considerem, que amb la situació i el format telemàtic, s’ha de poder subvencionar i fer-ho gratuït per tal d’arribar a més persones.

Què he de fer per inscriure’m?

Inscriu-te en aquest enllaç abans del 12 de Febrer.

Recordem que es va realitzar una preinscripció, i caldrà omplir el mínim de places de les persones preinscrites pel nostre esplai.

Formacions

Podeu escollir una d’aquestes formacions, es faran en paral·lel. Hi haurà places màximes per a cada formació. Si quan entres al formulari no apareix la formació que t’interessa és perquè està plena. Et recomanem que facis la inscripció l’abans possible!

(Les formacions queden subjectes a la disponibilitat de persones formadores i a arribar el mínim de persones per a poder-les dur a terme).

1. F01 Com treballar de forma pedagògica la por

El que ens agradaria amb aquesta formació és debatre sobre el perquè de les típiques activitats de por que se solen fer als esplais i com podem fer que aquestes siguin una eina educativa per poder treballar la por amb els infants i joves.

2. F02 Recursos per trencar els rols de gènere amb infants i joves

Eines i activitats o dinàmiques concretes per treballar el trencament dels rols de gènere . Anteriorment ja hem fet una formació de gènere, que va ser sobre els conceptes bàsics. Ara, el que més ens interessa és obtenir materials i recursos.

Què cal tenir?

1. Dispositiu amb connexió a Internet.

2. Dinàmica prèvia (que es farà arribar per diversos canals).

3. Mertxandaising de Zona, Esplai i/o Moviment.

4. Moltes ganes i motivació!!

Normativa a seguir:

És recomanable que hi hagi normativa. En cas que no hi hagi d'específica, es pot utilitzar la d’activitats pròpies del moviment.

FEM ESPLAI!